politia_nu_treceti

Atentie, mustul face victime! Trei persoane au fost gasite moarte, miercuri seara (25.09.2013), intr-un beci din localitatea buzoiana Clondiru de Sus. Prima ipoteza este aceea ca oamenii s-au intoxicat cu gazului emanat de mustul in fermentatie

Potrivit poliţiştilor, cele trei persoane decedate sunt doi soţi din Bucureşti şi fratele unuia dintre cei doi, din Ploieşti, scrie Mediafax.

Potrivit poliţiştilor, cele trei persoane decedate sunt doi soţi din Bucureşti şi fratele unuia dintre cei doi, din Ploieşti, scrie Mediafax.

Localnicii susţin că cei trei erau născuţi în satul Clondiru de Sus, însă locuiau în Bucureşti şi, respectiv, Ploieşti, iar în zonă veneau numai toamna pentru a culege strugurii şi a face must.

Victimele aveau vârste cuprinse între 55 şi 60 de ani şi au fost găsite moarte în beci de către o vecină. Femeia a intrat în gospodăria celor trei după ce a fost rugată de soţia bărbatului din Ploieşti să vadă ce se întâmplă, îngrijorată că nu mai reuşise să ia legătura telefonic cu niciunul dintre cei trei de mai multe ore.

Astfel, au fost identificate cadavrele celor trei în beciul gospodăriei, mult prea mic şi neventilat pentru cantitatea mare de must depozitat acolo.

Oamenii au reuşit să o scoată pe femeie din beciul din care se simţea miros puternic de gaz rezultat din fermentarea strugurilor, iar pentru scoaterea celor doi bărbaţi au solicitat ajutorul pompierilor şi intervenţia poliţiştilor.

Poliţiştii susţin că cei trei ar fi morţi de circa 10-12 ore înainte de momentul în care au fost găsiţi.

În total, de la începutul culesului strugurilor, în judeţul Buzău, cinci persoane şi-au pierdut viaţa în acest mod.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Baschetbalistul Andrei Lefter, in varsta de 23 de ani, fost component al echipelor CSU Atlassib Sibiu si CSU Ploiesti, se afla in coma la Spitalul Judetean Sibiu, dupa ce a fost gasit cazut pe strada. Medicii au precizat ca sansele de a trai sunt minime

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie soferi! Costul rovinietei platite de soferii de autoturisme va creste cu pana la 66%

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in