Atentie! O noua metoda de furt de la bancomate a fost pusa in aplicare. Vezi detalii

 

 

 

Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, citaţi de GDS, în cursul zilei de 4 martie, sucursala unei bănci din cartierul craiovean Valea Roşie a sesizat faptul că un bărbat de 62 de ani s-a plâns că, în seara zilei de 28 februarie, un bancomat i-a „mâncat” suma de 2.000 de lei.

 

 

Din cercetările făcute de anchetatori şi după ce oamenii legii au văzut imaginile surprinse de camerele video, s-a stabilit că bancomatul cu pricina nu a avut nici o problemă, numai că fusese „aranjat” cu o capcană cu lipici.

Metoda „capcană pentru bani” constă în montarea unui dispozitiv cu bandă dublu-adezivă în fanta de eliberare a banilor, iar când o persoană încearcă să scoată bani, bancnotele rămân lipite pe banda adezivă a dispozitivului „plantat”. Clientul crede că bancomatul nu mai are bani sau este defect, îşi ia cardul şi pleacă, după care hoţii vin şi recuperează dispozitivul cu tot cu bancnotele rămase lipite pe el. Ulterior, păgubitul descoperă că, de fapt, banii i-au fost retraşi din cont.

 

Aşa s-a întâmplat şi în cazul bărbatului de 62 de ani. Cei care au reuşit să pună mâna pe cei 2.000 de lei din contul craioveanului sunt Ciprian Boghean, de 31 de ani, şi Marin Geangu, de 35 de ani, ambii din Craiova.

Marţi, poliţiştii au făcut o percheziţie acasă la Boghean, unde au fost descoperite mai multe bunuri ce au legătură cu fapta comisă, cum ar fi hainele cu care a fost îmbrăcat în seara comiterii faptei. Bărbatul şi-a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor, iar acum este cercetat pentru furt calificat. În schimb, Geangu nu a fost încă găsit de poliţişti, care încearcă să-i dea de urmă.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un grav accident s-a produs pe E581, in localiatea Simila, Vaslui! Doi motociclisti aufost gasiti decedati intr-un canal. Una dintre victime era pompier la ISU Barlad

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Apa va fi intrerupta miercuri, 26 martie 2014, pe strada C.A. Rosetti si bulevardul C.A. Rosetti

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in