Atentie! Rafturile din marile supermarketuri din Iasi se golesc vazand cu ochii insa nu pot fi aprovizionate din cauza drumurilor blocate

 

 

 

In marile supermarketuri din Iasi s-a instalat deja Codul Rosu. Asta deoarece rafturile se golesc si nu mai pot fi puse in loc alte produse.

Galantarele care ar fi trebuit sa fie doldora de fructe si legume sunt goale. Vitrinele frigorifice conserva aerul si tavile. La raionul de produse lactate se dadeau ieri ultimele lupte. Hipermarketurile iesene nu s-au mai aprovizionat de cateva zile bune si in urmatoarea perioada, situatia pare sa nu poata suferi deloc imbunatatiri. Sute de TIR-uri au ramas blocate in zapada in celelalte judete, in drumul lor spre Iasi. Ieri, iesenii care au mers la cumparaturi s-au confruntat cu o situatie nemaiintalnita si au fost nevoiti sa se intoarca acasa cu sacosele goale. Se pare ca angajatii marilor supermarketuri din Iasi nu mai au cu ce sa isi umple galantarele si din ce in ce mai multi cumparatori nemultumiti isi varsa nervii pe ei. 

 

Stocuri epuizate

 

„Noi nu avem puterea sa schimbam nimic cu privire la aceasta situatie. Totul s-a creat din cauza intarzierilor de aprovizionare si toate acestea, la randul lor, se datoreaza vremii nefavorabile cu care ne infruntam. Toate TIR-urile cu marfa sunt stationate la Focsani din cauza vremii si nu cunoastem cu exactitate cand domnii politisti vor permite continuarea traseului. Am scos la vanzare tot ceea ce am avut pe stoc, pana l-am epuizat”, a spus, ieri, o angajata a supermarketului Kaufland situat in cartierul Pacurari. Daca situatia nu se va ameliora cat mai repede cu putinta, iesenii vor putea sa-si faca serios griji in legatura cu ce vor pune pe masa in urmatoarea perioada. Stocurile magazinelor de cartier sunt limitate de asemenea si majoritatea dintre acestea isi fac aprovizionarea din hipermarketuri. In momentul in care hiperrmarketurile nu isi vor primi marfa, starea de criza afecteaza automat toate magazinele de cartier. 

 

„Primim din ce in ce mai multe sesizari din partea clientilor cu privire la situatia creata, mai ales din partea micilor intreprinzatori care se bazeaza pe marfa noastra, pentru a-si aproviziona magazinele. Ne-am cerut scuze si ne vom cere scuze in continuare tuturor. Nu este vina noastra ca TIR-urile cu marfa au intarzieri din cauza vremii nefavorabile. Nu este vina noastra nici ca nu stim sa raspundem la intrebari cu privire la cat va dura aceasta situatie. La randul nostru asteptam si speram sa se rezolve cat mai repede. Am inteles ca TIR-urile sunt blocate undeva in zona Buzaului si ca politia rutiera a blocat drumurile catre Iasi. Speram ca maine vom avea cu ce sa umplem galantarele si sa ne multumim clientii”, a relatat o casiera de la unul din hipermarketurile iesene.

 

„Asa ceva, doar in Romania”

 

Situatia creata de conditiile nefavorabile ale vremii, care impiedica buna circulatie a autotrenurilor ce aprovizioneaza regulat cu marfa proaspata cele mai dezvoltate lanturi de hipermarketuri din Iasi, lasa cumparatorii muti de uimire. „Am fost ieri sa fac cumparaturile pentru intreaga saptamana ca orice om familist si cu serviciu. Bineinteles ca am ajuns acasa aproape cu mainile goale, pentru ca am avut surpriza de a gasi galantarele magazinelor goale. Astazi am revenit pentru cumparaturi si m-am trezit pus in aceeasi situatie. Am intrebat ieri cand sa vin, mi s-a spus ca astazi, am intrebat si astazi si mi se spune sa revin maine, ca inca nu s-au deblocat drumurile. Vom ajunge sa murim de foame, ca unii nu sunt in stare sa curete un drum! Asa ceva doar in Romania se poate”, a declarat un cumparator revoltat din cauza problemei rafturilor goale. 

  

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un grav accident s-a produs in Botosani luni dupa-amiaza (27.01.2014), in urma ciocnirii dintre un microbuz si un autoturism pe drumul european E 58, pe raza comunei Cosula. Sase persoane au fost ranite

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie soferi! Iata cum se circula astazi (28.01.2014) pe drumurile nationale

Ultimele știri de la Actualitate