Atentie romani! Bancile sunt inchise in perioada sarbatorilor pascale. Vezi programul complet de Paste a principalelor banci din Romania

 

 

 

PAŞTE 2014. În cazul BRD, pe 21 aprilie vor fi deschise unele unități situate în centrele comerciale, între orele 10,00 și 14,00. Este vorba de agenția Aeroport Henri Coandă — birou Visa Tax și de agenții Bran și Poiana Brașov, se precizează în comunicatul BRD.

 

În perioada Sărbătorilor Pascale, Serviciul Vocalis din cadrul Contact Center-ul BRD va funcționa pe data de 19 aprilie între orele 08,00-16,00, iar pe 20 și 21 aprilie vor fi disponibile opțiunile automate de consultare sold/operațiuni și serviciile de urgență dedicate posesorilor de carduri și utilizatorilor Multix/BRD@ffice, se mai arată în comunicat.

 

Banca Românească anunță că unitățile teritoriale vor fi închise în intervalul 19-21 aprilie, în zilele de 17, 18 și 22 aprilie programul de lucru cu clienții fiin normal, între orele 9,00-16,30.

 

Unitățile de retail și centrele de afaceri corporate al Băncii Comerciale Române (BCR) vot fi închise în zilele de 20 si 21 aprilie.

 

‘BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienții băncii. Totodată, va fi asigurată și alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) și a mașinilor multifuncționale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziția clienților, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv sărbătorile legale’, se precizează în comunicatul BCR.

 

În această perioadă, deținătorii de carduri BCR vor putea face plăți la oricare dintre comercianții care acceptă carduri, iar serviciul de Asistență de urgență pentru deținătorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24, ca de obicei. Mai mult, clienții băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare și vor putea să efectueze operațiuni bancare prin internet, utilizând canalele alternative.

 

De asemenea, zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

De Paste avem fotbal la TV! Vezi programul complet al meciurilor din etapa 28 a Ligii I

URMĂTORUL ARTICOL

Tragedie pe DJ 686 intre Hunedoara si Calan! Trei barbati si-au pierdut viata si unul este in stare grava din cauza vitezei

Ultimele știri de la Actualitate