Atentie! S-a dat startul la inscrieri in competitia Tara lui Andrei 2014! Inscrierile se fac pana pe 16 aprilie. Vezi detalii

 

 

 

In cadrul editiei din 2014 a competitiei „Idei din Tara lui Andrei”, compania Petrom ofera finantari in valoare totala de 200.000 euro pentru proiectele care rezolva probleme de mediu, educatie sau care contribuie la dezvoltarea comunitatilor din Romania.

Romanii din toata tara sunt asteptati sa inscrie ideile lor pe www.taraluiandrei.ro. In competitia prin care Petrom incurajeaza initiativele sustenabile se pot inscrie atat persoanele fizice, cat si organizatiile neguvernamentale, institutiile publice si de invatamant din orice localitate din Romania. In acest an, perioada de inscriere in competitie este 24 februarie – 16 aprilie. Votul public va avea loc intre 22 aprilie si 15 mai si va conta in proportie de 40% in clasamentul final. Jurizarea va avea o pondere de 60%.

„Idei din Tara lui Andrei e printre cele mai prietenoase competitii pentru comunitati care au idei dar nu au surse de finantare potrivite. E foarte greu pentru un grup de oameni cu initiativa, de aceea multe idei se pierd, pentru ca pare ca nu se poate. Comunitatea din Spantov si partenerii nostri locali de la Asociatia Impreuna pentru Viitor au dovedit deja ca «nu se poate» e doar un fel de «va fi greu». «Idei din Tara lui Andrei» ne-a incurajat sa luptam pentru a ne transforma proiectul in realitate si ne sprijina pentru a demonstra ca se poate ” – Irina Pop, Fundatia PACT, initiatoarea proiectului Mesterii din Spantov, castigator al unei finantari de 15.000 de euro in cadrul competitiei din 2013.   

 

„Idei din Tara lui Andrei” continua traditia competitiei „Orasul tau”, inceputa in 2009. In cei 4 ani de activitate,  competitia a contribuit prin finantari de peste 500.000 de euro la dezvoltarea comunitatilor din Romania. Aproximativ 1.000 de romani si-au inscris in competitie ideile pentru dezvoltarea comunitatilor din Romania, iar 89 dintre acestea au devenit realitate cu finantare din partea Petrom.

 

vreau.altiasi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata ce plante si tratamente naturale pot incetini osteoporoza

URMĂTORUL ARTICOL

Artistii si fotografii sunt invitati sa participe la Backlight Photo Festival 2014 ce va avea loc in Tampere, Finlanda, in septembrie 2014

Ultimele știri de la Actualitate