Atentie soferi! Apple lanseaza aplicatia Fixed care va avea ca principal obiectiv chiar contestarea amenzilor

 

 

 

În condiţiile unui trafic infernal, obositor şi aglomerat, amenzile pentru parcare reprezintă unul dintre coşmarurile şoferilor, mai ales că în foarte multe situaţii conducătorul auto nu are o altă alternativă de a-şi parca maşina, iar situaţia devine cu atât mai frustrantă cu cât în anumite situaţii nu există nici măcat un semn că parcarea ar fi interzisă, dar poliţistul a tăiat deja amenda şi a lipit-o în geam.

 

 

În astfel de condiţii, mulţi oameni nu doresc să mai investească timp şi nergie pentru a contesta amenda. Apple vine în sprijinul acestor şoferi şi a lansat o aplicaţie pentru iPhone, care luptă pentru aceşti conducători auto. Aplicaţia, care va fi lansată săptămâna viitoare, va avea ca principal obiectiv chiar contestarea amenzilor.

 

Ea se numeşte Fixed, iar şoferii care se află în astfel de situaţii, sunt rugaţi să facă o fotografie a amenzii scrise şi să introducă codul acesteia. Apoi, au la dispoziţie un meniu, din care pot alege motivele care stau la baza solicitării de invalidare a amenzii, iar după ce aplicaţia le oferă un procentaj al şanselor de reuşită, ei sunt rugaţi să ofere probe suplimentare, cum ar fi alte fotografii de la locul incidentului.

 

În cazul în care conducătorul auto are câştig de cauză în urma contestării amenzii, el trebuie să achite pentru folosirea aplicaţiei 25% din suma pe care ar fi trebuit să o plătească drept amendă, iar în cazul în care solicitarea sa nu este rezolvată favorabil, nu va trebui să plătească nimic în urma folosirii aplicaţiei.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Trei muncitori au cazut de pe o schela, sambata dimineata (22.02.2014), intr-un cartier din Iasi. Cinci echipaje SMURD si de pompieri au intervenit la fata locului

URMĂTORUL ARTICOL

Inspectoratul Scolar Vaslui a interzis tuturor gradinitelor din judet organizarea de serbari de 8 Martie pentru a se evita oferirea de cadouri educatoarelor

Ultimele știri de la Actualitate