Atentie soferi! Autostrazile din Romania au fost inchise, sambata 25 ianuarie, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Vezi rutele ocolitoare recomandate

 

 

 

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că, începând cu ora 12:30, din cauza fenomenului de viscol cu vizibilitate redusă, circulaţia rutieră va fi închisă pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti şi A3 Bucureşti – Ploieşti.

 

 

Rutele ocolitoare recomandate sunt:

 

 

-Pentru A1 Bucureşti – Piteşti:   DN7 (Bucureşti  – Titu – Găieşti -Piteşti);

-Pentru A3 Bucureşti – Ploieşti:  DN 1 (Bucureşti – Ploieşti).

 

 

 

De asemenea, începând cu 11.30, circulaţia pe A2 a  fost închisă pe ambele sensuri de deplasare de pe autostradă, sectorul cuprins între Bucureşti şi Drajna, respectiv km 9+500 – 105+300.

 

 

Rutele ocolitoare recomandate sunt:

 

 

– Bucuresti – DN 3 – Lehliu – DN 3A – Drajna;

– Drajna – DN 3A – Lehliu – DN 3 – Bucuresti.

 

Potrivit CNADNR,  participanţii la trafic să evite zonele afectate de zapadă şi viscol. Dacă totuşi nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandăm ca participanţii la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, paturi, saculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

Participanţii la trafic se pot informa, înainte de plecarea la drum, asupra stării reţelei de drumuri naţionale la

Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a CNADNR, cât şi de la Dispeceratul DRDP Bucureşti (021-318.66.97).

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata de ce este bine sa consumi sfecla rosie! Vezi ce beneficii are aceasta leguma

URMĂTORUL ARTICOL

Viscolul face ravagii in Romania! Mai multe drumuri nationale si judetene au fost inchise. Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate