deszapezire

Atentie soferi! Iata cum se circula pe drumurile din judetul Iasi

 

 

 

 

 

 

 

Conform reprezentantilor Directiei Regionale Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, in judet nu exista probleme pe nici un fel de traseu.

Astfel, la aceasta ora, nici un drum judetean nu este blocat din cauza zapezii. Conform celor de la Drumuri Judetene, pe trasee au fost deja scoase sararitele, cat si autogrederele, pentru a putea indeparta poleiul si zapada de pe carosabil. 

 

S-a luat decizia ca si autogrederele sa fie scoase la strada, pentru a preintampina incidentele, cum a fost cel de ieri din zona Todiresti, unde lama unei sararite s-a rupt pe un drum de piatra. La aceasta ora, autoritatile judetene au fost convocate de structurile centrale la o videoconferinta privind situatia drumurilor in aceasta perioada. Meteorologii mentin, momentan, codul galben de ninsoare in zona Iasului, precum si in alte judete din regiunea Moldovei, pana maine seara, la ora 22:00.

 

 

De la ora 5 dimineata s-a actionat cu 13 utilaje, care au imprastiat 75 de tone de material antiderapant pe DN 24, DN 24- C, DN 28, DN 28 – A si DN 2. Probleme au fost semnalate doar pe rutele care fac legatura cu municipiul Bucuresti. Mai precis, drumul spre Bucuresti, care trece prin Focsani a fost inchis la kilometrul 52, alta ruta inchisa fiind cea care face legatura intre judetul Vrancea si Buzau. Cei care doresc sa ajunga la Bucuresti se pot deplasa pe doua rute ocolitoare, cu plecare din Iasi, Bacau, pe DN 11, spre Onesti, pana la Targu Secuiesc, Brasov, Ploiesti, Valea Prahovei, DN 1 si Bucuresti. Se poate ocoli si prin Tecuci – Galati, pe DN 24 si DN 25 Hanu Conachi si Bucuresti. Drumul DN 24 D este inchis (Barlad – Galati). In regiunea Moldovei se circula in conditii de iarna, pe portiuni umede, cu zapada framantata. DN 17 – Campulung Moldovenesc Tihuta este practicabil, dar si DN 17 A spre Botosani.

bzi.ro

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Decizia incredibila luata de medicul Radu Zamfir! Vezi ce va face de saptamana viitoare

URMĂTORUL ARTICOL

Un autocar cu 44 de elevi si aproximativ 30 de tiruri au ramas blocate pe DN2, duminica (26.01.2014) in localitatea Afumati. Copiii se intorceau din Bulgaria si mergeau spre Republica Moldova

Ultimele știri de la Actualitate