lucrari_fundatie

Atentie soferi! In prima decada a lunii septembrie se va putea circula pe traseul Pacurari – Independentei

Dupa aproape un an si jumatate in care traseul Pacurari – Independentei a fost inchis din cauza lucrarilor, municipalitatea a dat o prima veste buna soferilor. In prima decada a lunii septembrie, soferii ar putea circula direct dinspre Pacurari spre Independentei si invers. Pe partea dinspre Biblioteca Centrala Mihai Eminescu ar urma sa fie deschise doua benzi de circulatie, cate una pe fiecare sens, de o parte si de cealalta a legaturii subterane. „Odata cu inceperea scolii se va putea circula direct de pe Pacurari spre Independentei, pentru ca deja nu se mai putea fara aceasta legatura. Se asfalteaza cele doua benzi laterale de la suprafata pasajului, de langa BCU. Pe partea dinspre Independentei vor fi asfaltate doua benzi pe fiecare sens. Pana pe 15 septembrie vom aduce cel putin la nivelul stratului de binder tot traseul Pacurari – Independentei”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica. Potrivit acestuia, deocamdata nu este inca sigura, ci doar probabila varianta in care soferii vor putea vira dreapta de pe Carol I spre Pacurari, langa BCU. „Vom asfalta si legatura Muzicescu – Carol I, astfel ca se va putea urca direct pe liniile de tramvai spre Copou. Tramvaiele ar urma sa circule de saptamana viitoare”, a mai detaliat viceprimarul Mihai Chirica.
Dupa aproape un an si jumatate in care traseul Pacurari – Independentei a fost inchis din cauza lucrarilor, municipalitatea a dat o prima veste buna soferilor. In prima decada a lunii septembrie, soferii ar putea circula direct dinspre Pacurari spre Independentei si invers. 

Dupa aproape un an si jumatate in care traseul Pacurari – Independentei a fost inchis din cauza lucrarilor, municipalitatea a dat o prima veste buna soferilor. In prima decada a lunii septembrie, soferii ar putea circula direct dinspre Pacurari spre Independentei si invers. 

Pe partea dinspre Biblioteca Centrala Mihai Eminescu ar urma sa fie deschise doua benzi de circulatie, cate una pe fiecare sens, de o parte si de cealalta a legaturii subterane. „Odata cu inceperea scolii se va putea circula direct de pe Pacurari spre Independentei, pentru ca deja nu se mai putea fara aceasta legatura. Se asfalteaza cele doua benzi laterale de la suprafata pasajului, de langa BCU. Pe partea dinspre Independentei vor fi asfaltate doua benzi pe fiecare sens. Pana pe 15 septembrie vom aduce cel putin la nivelul stratului de binder tot traseul Pacurari – Independentei”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica. Potrivit acestuia, deocamdata nu este inca sigura, ci doar probabila varianta in care soferii vor putea vira dreapta de pe Carol I spre Pacurari, langa BCU. „Vom asfalta si legatura Muzicescu – Carol I, astfel ca se va putea urca direct pe liniile de tramvai spre Copou. Tramvaiele ar urma sa circule de saptamana viitoare”, a mai detaliat viceprimarul Mihai Chirica.

bzi.ro 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata ce spune municipalitatea ieseana despre posibilitatea infiintarii unei gradini zoologice la Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

DGASPC Iasi a reusit sa atraga fonduri europene pentru a reda orfanilor speranta unui loc de munca. Astfel, peste 100 de tineri au sansa la o viata normala

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in