ULTIMĂ ORĂ:

Atentie soferi! Municipalitatea ieseana pregateste licitatii pentru inchirierea locurilor de parcare. Vezi cate locuri sunt disponibile in luna martie si in ce zona

Atentie soferi! Municipalitatea ieseana pregateste licitatii pentru inchirierea locurilor de parcare. Vezi cate locuri sunt disponibile in luna martie si in ce zona
Citit : 8 views Comentariu

 

 

 

Municipalitatea ieseana pregateste organizarea a 16 licitatii pentru inchirierea a 51 de locuri de parcare. Licitatiile programate in martie incep chiar de astazi, in cursul zilei fiind organizata o procedura pentru inchirierea a doua locuri pe Soseaua Pacurari.

 

 

Marti sunt programate alte doua licitatii, una pentru un loc de parcare pe strada Drobeta si una pentru doua locuri libere de pe Aleea Rozelor. Miercuri, 5 martie, vor fi scoase la inchiriat sase locuri de parcare pe Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, pentru cei din blocurile B1, B2, A1-1, A1-2, A2. Joi, mai sunt programate doua licitatii, una pentru doua locuri de parcare pe Bld. Alexandru cel Bun si doua pe Bld. T. Vladimirescu.

 

Saptamana viitoare sunt de asemenea programate licitatii, pe 10, 11, 12 si 13 martie fiind scoase la inchiriat sapte locuri de parcare pe strada Burisava, cinci locuri pe Bld. T. Vladimirescu, doua locuri pe Aleea Sucidava si patru locuri pe strada Canta.

 

In a doua jumatate a lunii martie sunt programate deocamdata doar cinci licitatii, pe 17, 19, 20, 24 si 25 martie, fiind vizate zonele Canta, Mircea cel Batran, Oancea si Pacurari. „In Canta sunt identificate doua locuri, in Mircea – cinci, pe Oancea – patru, doua sunt in zona Garii si doua pe Soseaua Pacurari”, au precizat reprezentantii municipalitatii.

 

 

bzi.ro