Atentie studenti! Luni, 14 aprilie, se va desfasura editia a treia a Festivalului Artei si Creatiei Gaudeamus

 

 

 

Luni, 14 aprilie, începând cu ora 19:00, se va desfășura cea de a treia ediție a Festivalului Artei și Creației Gaudeamus.

 

 

Festivalul își propune să valorifice potențialul artistic al studenților ieșeni în cadrul unor momente de teatru, umor, pictură, poezie, dans sau muzică.Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților și, în această ediție, vor participa studenți din Asociația E-team Psychology, Asociația Studenților și Absolvenților de Asistență Socială (Iași) și studenții Universității Petre Andrei, din Iași.

 

Vino să îți susții reprezentanții în acest concurs! Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație, care se poate procura de la unul din organizatorii evenimentului:

 

E-team: Adina Chelbea – 0753 899 257

ASALT: Irina Elena Micu – 0746 398 050

UPA: Damian Stefan – 0743 555 328

 

360.uaic.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie soferi! Centrul Bucurestiului va fi blocat cu ocazia Pelerinajului de Florii organizat de Patriarhia Romana! Vezi traseul pe care se va desfasura pelerinajul

URMĂTORUL ARTICOL

Un grav accident s-a produs in Cluj Napoca. Un motociclist, Octavian Chiorean, este in stare grava dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un stalp

Ultimele știri de la Eveniment