Atentie! Vineri, 31 ianuarie 2014, scolile din mai multe judete si Bucuresti vor fi inchise. Vezi detalii

 

 

 

ŞCOLI ÎNCHISE, DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ: „In scolile in care au fost suspendate cursurile timp de 4 zile in aceasta saptamana, cursurile vor fi suspendate si in data de 31.01.2014, a decis ministrul Remus Pricopie.

 

ŞCOLI ÎNCHISE şi în Bucureşti, anunţă Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, din cauza problemelor cu deszăpezirea. Cursurile din învăţământul preuniversitar (preşcolar, primar, gimnazial şi liceal) vor fi sistate şi vineri în Capitală, a decis Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (IŞMB). Potrivit unui comunicat al IŞMB, cursurile vor fi reluate luni, 10 februarie, după vacanţa intersemestrială. Conform ordinului de ministru privind structura anului şcolar 2013-2014, în perioada 1-9 februarie 2014 este programată vacanţa intersemestrială.

 

ŞCOLI ÎNCHISE şi în ILFOV. „Avand in vedere condițiile meteorologice nefavorabile, in vederea asigurarii sigurantei elevilor, la nivelul judetului Ilfov s-a decis ca unitățile de învatamant sa ramana inchise si vineri, 31 ianuarie 2014.

 

Elevii vor intra in vacanta incepand de sambata, 1 februarie 2014. Vacanța dureaza, asa cum prevede structura anului scolar, din 1 februarie si pana in 9 februarie. Directorii unitatilor de invatamant vor transmite prompt elevilor si parintilor informatiile privind suspendarea cursurilor în data de 31 ianuarie 2014 si inceperea vacantei, conform structurii anului scolar”. seprecizează într-un comunicat. 

 

ŞCOLI ÎNCHISE, de asemenea, şi în judeţele BRĂILA, BUZĂU şi VRANCEA. 

 

ŞCOLI ÎNCHISE. Mai multe inspectorate şcolare judeţene din ţară au anunţat că vor menţine şcolile închise şi vineri, 31 ianuarie. Din cauza ninsorii şi a viscolului, cursurile au fost suspendate toate săptămâna, iar lecţiile urmează să se recupereze în semestrul al II-lea.

 

„Conducerile unităţile de învăţământ vor lua măsuri pentru recuperarea orelor neefectuate din cauza suspendării cursurilor, până la sfârşitul anului şcolar, astfel încât să fie asigurată parcurgerea integrală a programelor, recuperarea se va face după un program special, discutat cu partenerii sociali, avizat de consiliul prefesoral şi aprobat de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ”, potrivit unei note emise de Ministerul Educaţiei, semnată de directorul general Liliana Preoteasa.

 

De vineri, 31 ianuarie, elevii vor intra în vacanţa intersemestrială. Profesorii care nu au apucat să încheie mediile elevilor până la data de 31 ianuarie, o pot face în prima săptămână a semestrului II. 

 

„Având în vedere că din cauza condiţiilor meteorologice, în mai multe judeţe ale ţării şi în municipiul Bucureşti, au fost întrerupte cursurile în ultima săptămână de şcoală a semestrului I, 27-31 ianuarie 2014, în cazurile speciale în care nu se poate asigura respectarea prevederilor din Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar referitoare la încheierea situaţiei şcolare, aceasta se poate face în prima săptămână a semestrului al II-lea”, se arată în acelaşi document.

 

Inspectoratele şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti au datoria de a informa opinia publică în legătură cu situaţia tuturor unităţilor de învăţământ din judeţele lor.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Scoala din localitatea bacauana Bratila, comuna Helegiu, a ars complet intr-un incendiu in cursul noptii de miercuri spre joi (29/30 ianuarie 2014)

URMĂTORUL ARTICOL

Relu Fenechiu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare, cu executare, in dosarul „Transformatorul”

Ultimele știri de la Actualitate