Au umilit si santajat o colega de liceu cu o serie de poze porno insa au ajuns la inchisoare. Este pedeapsa primita de doua eleve din Husi pentru gestul facut

 

 

 

Pedeapsă dură pentru două eleve din Huşi. Fetele au fost condamnate la închisoare după ce şi-au umilit şi şantajat o colegă de liceu. Victima lor a fost o elevă olimpică care acum merge la psiholog ca să treacă peste traumă, potrivit România TV.

 

 

Totul a început după ce un tânăr de 20 de ani a convis o elevă să se dezbrace în faţa camerei web. El a făcut mai multe fotografii ca apoi să le dea prietenei sale, elevă în acelaşi liceu cu tânăra surprinsă în ipostaze nud. Ulterior, imaginile au fost văzute şi de alţi tineri, ca apoi victima să fie şantajată.

 

Într-un final, după ce nu a mai rezistat, tânăra le-a povestit părinţilor prin ce trece. Aceştia au anunţat poliţia, iar cei trei infractor, bărbatul alături de două eleve, au fost condamnaţi la un an şi patru luni de închisoare. Mai mult, fetele au primit nota 4 la purtare şi vor fi obligate să repete anul. În acelaşi timp, vinovaţii trebuie să achite suma de 5.000 de lei celei şantajate privind daune morale, mai ales că fata a avut nevoie de ajutorul doctorului.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Noi schimbari incepand cu 1 aprilie! Afla tot ce trebuie sa stii despre noile carti de identitate! Tu esti pro sau contra buletinelor biometrice ce vor fi introduse cu 1 aprilie 2014?

URMĂTORUL ARTICOL

Dana Nicolaescu, sotia lui Segiu Nicolaescu, va implini ultima dorinta a maestrului. Vezi despre ce este vorba

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in