Autocarul in care se aflau fotbalistii de la FC Vaslui a fost implicat sambata (19.10.2013) intr-un accident de circulatie, in aproprierea localitatii Tecuci

In aproprierea localităţii Tecuci, în drumul spre Bârlad, autocarul în care se aflau toţi jucătorii echipei şi staff-ul a fost implicat într-un accident de circulaţie. Autovehiculul s-a ciocnit frontal cu un camion, scrie gsp.ro.

 

Toate persoanele aflate în autocar sunt în afara oricărui pericol. Singurul care a suferit răni uşoare a fost portarul Cătălin Straton, care stătea în apropierea şoferului. Straton are o contuzie la tibie, în acelaşi timp câteva cioburi intrându-i în mână, scrie Mediafax.

„De parcă nu era de ajuns că am pierdut meciul, acum am avut şi un accident… autocarul a fost lovit frontal de un camion. Ce sperietură!”, a scris fotbalistul Nuno Viveiros pe pagina sa de Facebook.

„Accidentul s-a produs pe drumul european 581, la ieşirea din municipiul Tecuci. Primele cercetări indică faptul că şoferul autocarului a intrat într-o depăşire într-o zonă marcată cu linie continuă şi a rezultat impactul cu o camionetă care nu era încărcată cu marfă şi care circula regulamentar, din sens opus. Nu s-au înregistrat victime, ci doar avarii uşoare”, a declarat, pentru Mediafax şeful Poliţiei Rutiere Galaţi, Bogdan Carp.

Un alt autocar a plecat de la Vaslui pentru a-i prelua pe fotbalişti.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

La Institutul Regional de Oncologie Iasi s-a marcat o premiera nationala. Un chirurg a avut la dispozitie un aparat-minune, cu care a indepartat o tumora de dimensiuni mari. Totul a fost posibil prin raze laser

URMĂTORUL ARTICOL

In aceasta dupa amiaza, Robert Ciobanu, elevul olimpic care s-a sinucis a fost condus pe ultimul drum

Ultimele știri de la Sport