Autoritatile judetene vor aloca circa jumatate milion de lei pentru refacerea unei portiuni pe DJ 248 Iasi – Vaslui

 

 

 

 

 

Autoritatile judetene vor aloca circa jumatate milion de lei pentru refacerea unui drum din Iasi. Este vorba de o portiune pe DJ 248 Iasi – Vaslui ce urmeaza a fi refacuta pentru a se intersecta cu soseaua de centura a municipiului Iasi. Trei kilometri din DJ 248 vor trece prin soseaua respectiva, cea de trafic greu a centurii.

 Pentru a nu distruge astfaltul, autoritatuile au decis sa creasca capacitatea portanta a drumului intre kilometri 4 si 7 de pe DJ 248. Intr-o prima faza licitatia prevede alocarea a 44 mii lei pentru intocmirea documentatiei tehnice. Firmele interesate pot depune oferte pana la data de 15 ianuarie 2014, cand va avea loc si deschiderea acestora. „Obiectul contractului de servicii ce urmeaza a fi atribuit consta în elaborarea documentatiei de proiectare pentru cresterea capacitatii portante pe drumul judetean 248 între kilometrul 4+345 si kilometrul 7+670, aferenta obiectivului de investitii din cadrul proiectului privind reabilitarea si modernizarea drumului interjudetean DJ 248 Iasi – Vaslui”, se arata in anuntul de participare la licitatie.

 

bzi.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Autoritatile iesene au instalat, recent, mai multi kilometri de parazapezi pe drumurile din judet. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Meteorologii anunta ca in zile urmatoare se mentine vremea mai calda decat in mod normal la această data. Vezi prognoza meteo pentru zilele de Craciun

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in