Avem ultima discutie dintre Oana si Marioara! Pana unde a ajuns lupta pentru mostenire!

De aproape o luna, Oana Zavoranu si mama sa au ajuns din nou sa se certe din cauza averii. Marioara Zavoranu a incercat sa ii propuna fiicei sale o intelege, pentru a incheia acest razboi, insa discutia s-a terminat cu tipete si injuraturi.
Marioara Zavoranu a fost la un pas de moarte iar starea sa de sanatate este in continuare pusa de medici sub semnul intrebarii. Are nevoie urgent de un transplant de rinichi. Oana, spune insa ca s-a exagerat in privinta starii de sanatate a mamei sale. Mai mult, ea a pornit un razboi acerb impotriva femeii care i-a dat viata, pe care o acuza ca nu are niciun fel de instinct matern si ca nu ii pasa catusi de putin de soarta ei.

Mai mult, focoasa bruneta o acuza pe Marioara Zavoranu ca nu vrea sa ii dea niciun ban din averea care i se cuvine si nici macar bani pentru operatie. In perioada in care femeia de afaceri a fost internata, Oana a mers la spital numai o data, iar in urma cu doua saptamani au avut o discutie telefonica. Ultima.

Si-au aruncat acuze grave!

CANCAN.ro a aflat pas cu pas cum a decurs dialogul dintre mama si fiica:

” Marioara Zavoranu a sunat-o pe Oana si i-a propus o intelege. Mai exact, sa isi faca un testament in care sa ii doneze fiicei sale toata averea. Oana insa nu s-a multumit numai cu atat. I-a cerut mamei sale o renta lunara, dar si o conditie mai importante decat orice. Ca Gigu si sotia lui, Dana, sa fie dati de la firma pe care cele doua o detin. Insa, Marioara Zavoranu nici nu a vrut sa auda asa ceva, motiv pentru care au inceput sa se certe, sa isi faca reprosuri si sa se jigneasca reciproc.

Ce sa mai, sa se injure. Oana a fost cea care a cedat prima. I-a inchis mamei sale telefonul si a blocat numarul. De atunci, Marioara a mai incercat sa o sune de pe alte numere, dar Oana cum ii aude vocea, cum inchide si blocheaza numarul. Nu vrea sa mai auda nici in ruptul capului de mama ei”, a declarat o sursa din anturajul vedetei, pentru CANCAN.ro.

 

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Luna si directorul. Dr. Mihnea Hurmuzache, noul manager la Spitalul de Boli Infectioase

URMĂTORUL ARTICOL

Diana Gugulica, fata ucisa-n parcul Copou, condusa pe ultimul drum

Ultimele știri de la Monden