ULTIMĂ ORĂ:

Avocatul lui Mario Iorgulescu aruncă bomba după decizia magistraților: ‘Nu va face nicio zi de pușcărie’

Avocatul lui Mario Iorgulescu aruncă bomba după decizia magistraților: ‘Nu va face nicio zi de pușcărie’
Citit : 284 views Comentariu

Deși Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare, avocatul său susține că nu o să-și petreacă timpul în spatele gratiilor. Florin Durgheu, avocatul inculpatului, îl consideră pe Mario ca fiind o persoană bolnavă ce suferă de mai multe boli psihice. Avocatul a mai precizat că autoritățile italiene au respins definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare.

„Autoritățile române nu și-au pus problema că Mario este chiar o persoană bolnavă, pentru că dacă nu ar fi nu ar sta internat într-o clinică de psihiatrie din Italia cât timp are rezidență în Italia, iar familia deține o proprietate la Milano. Niciun om sănătos la cap nu stă internat la psihiatrie în condițiile în care are apartament la Milano.

De fapt și de drept, și dacă i-ar fi doi ani, cinci ani sau 35 de ani, e absolut egal, deoarece Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie, autoritățile Italiei respingând definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare.

Și din perspectiva asta era normal să avem parte de o abordare corectă, să nu se țină seama că Mario Iorgulescu este fiul președintelui LPF, care de fapt a fost ținta și prin fiu au vrut să lovească în domnul Iorgulescu. Asta se vede evident, din avion”, a fost explicația avocatului Florin Durgheu, pentru prosport.ro.