ULTIMĂ ORĂ:

Bal de Caritate “Craciun din Inima de Student”organizat de Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni

Bal de Caritate “Craciun din Inima de Student”organizat de Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni
Citit : 7 views Comentariu

 

 

 

Asociaţia Studenţilor Informaticieni Ieşeni (ASII) organizează, ca în fiecare an,  în parteneriat cu Facultatea de Informatică Iaşi (FII),  Balul de Caritate „Crăciun din Inimă de Student”.

Scopul acestui eveniment este de a aduce un zâmbet pe chipurile celor mai nefericiţi decât noi, împreună cu o mulţumire sufletească pentru toţi cei care participă la acest proiect caritabil. 

 

În acest an, în colaborare cu Liga Studenţilor de la USAMV Iaşi,  doresc să ofere un Crăciun mai frumos copiilor din Şcoala Gimnazială Mironeasa, judeţul Iaşi, copii defavorizaţi din punct de vedere social şi financiar. Ediţia aceasta a Balului de Caritate, cea de-a 10-a la număr, va avea loc pe data de 12 decembrie 2013, începând cu orele 18:00, în Aula Magna “Haralamb Vasiliu” de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi. Pentru a crea atmosfera necesară, se vor desfăşura o serie de momente artistice, cum ar fi: recitaluri de colinde, pian şi muzică folk. De asemenea, vor fi prezente la eveniment şi formaţii precum Descântec, Byron şi trupa de teatru Idiot. O altă activitate importantă din cadrul acestui eveniment este tradiţionala licitaţie pentru strângerea de fonduri, unde vor fi produse hand-made, produse de la anticariate, tablouri şi obiecte decorative.

 

Biletele vor putea fi achiziţionate începând cu data de 1 decembrie, din holul Facultăţii de Informatică sau de la membrii organizatori. Toate fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi donate către copiii din Şcoala Gimnazială Mironeasa. Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul www.caritate.asii.ro. 

Sunt aşteptaţi cu braţele deschise toţi cei care vor dori să ia parte la acest bal plin de bucurie! 

Ajută şi tu! (BRD, IBAN: RO24BRDE240SV22901182400)

 

culturainiasi.ro