Banicioiu, aprostrofat de un barbat suparat de timpul mare de asteptare

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a fost apostrofat, marţi, la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi de un bărbat nemulţumit că pacienţii aşteaptă şi câte şase ore la uşa cabinetelor medicale, iar lipsa scaunelor îi determină pe părinţi să-şi ţină copiii pe jos, pe holurile spitalului.
Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a vizitat, marţi, Spitalul de Copii „Sfânta Maria”, din Iaşi, fiind apostrofat pe holurile unităţii medicale de către un bărbat care aştepta cu copilul său să intre la medic.
 
Bărbatul era nemulţumit că aştepta de câteva ore să intre la consultaţie la un medic şi că, din cauză că nu există scaune sau bănci pe holuri, părinţii îşi aşează copiii pe jos.
 
„Păi ce facem, domnu’ ministru, astea-s condiţii? Noi stăm aici de la 6 dimineaţă. Ăsta nu-i director, dacă îi lasă pe copii să stea pe jos”, i-a spus bărbatul lui Nicolae Bănicioiu.
 
Ministrul nu i-a răspuns bărbatului, apoi a vizitat o secţie a spitalului, după care a intrat în biroul directorului unităţii medicale.
 
După ce a discutat cu acesta, ministrul Sănătăţii a declarat presei că nu-i place „absolut deloc” ceea ce a văzut în acest spital şi că ministerul se va implica în remedierea problemelor cu care se confruntă unitatea medicală.
 
„Nu-mi place absolut deloc, e unul din spitalele care necesită multe lucruri de făcut. Spun din capul locului că o să intervenim şi noi. Nu-mi place că nu există locuri speciale de aşteptare şi aţi văzut că se creează tot felul de situaţii neplăcute”, a spus Nicolae Bănicioiu.
 
La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi Cristian Adomniţei, a afirmat că speră că ministerul Sănătăţii va aloca bani pentru reabilitarea infrastructurii spitalului de copii, el recunoscând că problema este una gravă.
 
„A fost atât de gravă problema, încât a fost şi nevoie să-l chemăm pe domnul ministru, iar domnia sa nici n-a avut nevoie de prea multe explicaţii. A văzut şi s-a lămurit. Sunt absolut convins că domnul ministru şi ministerul îşi vor ţine cuvântul, iar guvernul va da fonduri pentru reabilitarea acestor clădiri”, a spus Cristian Adomniţei, preşedintele CJ Iaşi.
 
Tot marţi, ministrul Sănătăţii a vizitat spitalul Sfântul Spiridon, dar şi Institutul Regional de Oncologie, ambele din municipiu.
Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Ministrul Sanatatii, despre arestarea sotilor Dorobat: Cine greseste trebuie sa plateasca

URMĂTORUL ARTICOL

Solutii pentru clientii cu credite in franci elvetieni

Ultimele știri de la Eveniment