Bătaie de joc în centrul Iașului. Zeci de toalete montate in jurul Muzeului Dosoftei la concertul DJ-ului Armin van Buuren

/

Moment jenant al organizatorilor concertului din cadrul Campionatului mondial de jocuri pe calculator de la Iași. Pentru cele trei zile de spectacol ce include astăzi și prestația DJ-ului Armin van Buuren au fost aduse zeci de toalete ecologice ce au fost montate in jurul unui important monument istoric -Muzeul Sf.Ierarh Dosoftei Mitropolitul

Decizie scandaloasă luată de organizatorii concertului din cadrul Campionatului mondial de jocuri pe calculator la. Au fost aduse zeci de toalete ecologice ce au fost montate în jurul Muzeului Dosoftei, pentru spectatorii care vor asista la cele trei zile de concerte (1-3 septembrie) din fața Palatului Culturii. În această noapte va performa și olandezul Armin van Buuren, căreia primăria i-a platit 500 de mii de euro. În afara acestui vor performa și alți artiști.

Restricții de circulație în centrul orașului

Pentru organizarea concertului s-a decis și închiderea circulației în zona centrală.

 

„Pentru buna desfășurare a concertelor organizate în cadrul Digital Throne – WEC Iasi 2023 , este necesară închiderea sau restricționarea accesului auto, în funcție de necesități.
Perioada în care se aplică restricțiile: 31 august, ora 22:00 – 4 septembrie, ora 04:00.
Zona în care se aplică restricțiile: strada Palat (intersecție cu stradela Sf. Andrei) – str. Anastasie Panu (intersecție cu str. Sf. Lazăr) și str. C. Negri până la intersecția cu str. Armeană” , au susținut reprezentanții Primăriei municipiului Iași.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Elevii de la Colegiul Vasile Lupu se mută în module! Timp de cteva luni vor învăţa la Şcoala Gh. Asachi din Copou

URMĂTORUL ARTICOL

Iar se închide centrul oraşului! Începe Raliul Iaşului. Iată zonele blocate

Ultimele știri de la Actualitate