Biblioteca Județeană vă invită de Valentine’s Day la Atelierul de relaţii

Sâmbătă, 14 februarie 2015, de la ora 11.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi“ Iaşi se va desfăşura cea de-a patra întâlnire din cadrul proiectului BiblioZen (ediţia a 2-a). Atelierul de relaţii – Punte către evoluţie va fi susţinut către psihoterapeutul Dana Galupa.
 Atelierul de relaţii îşi propune să ofere o nouă perspectivă asupra a ceea ce poate reprezenta o relaţie în drumul către evoluţia personală şi spirituală a fiecăruia dintre noi, un instrument de arhivare şi extragere a energiei blocată în relaţiile din trecut, o tehnică de vindecare a relaţiilor cu cei care nu mai sunt în viaţă şi un instrument de activare a ghidului interior utilizabil în orice tip de relaţie.
Cursul se adresează tuturor celor care vor să înţeleagă cum anume provocările apărute în relaţionare conduc spre evoluţie, celor care vor să afle o manieră de abordare a provocărilor şi celor care îşi doresc să-şi creeze noi relaţii în care să rămână de partea lor.Dana Galupa este psihoterapeut sistemic de cuplu şi familie, psiholog clinician și terapeut Bowen. A lucrat în proiectul „Oncosuport”, unde a fost expert psihoterapeut pentru bolnavii de cancer şi pentru aparţinătorii acestora, atât pentru cei aflaţi în stadiul aflării diagnosticului cât şi pentru cei sub tratament sau aflaţi în stadiu terminal.
În prezent, activează în cabinetul individual unde desfăşoară atât şedinţe de psihoterapie individuală, cât şi cursuri şi ateliere de dezvoltare personală şi spirituală, dintre care amintim: „Calea iniţiatului în crearea realităţii”, „Atelierul de relaţii”, „Recrează-ţi povestea de viaţă”, „Femeia – maestrul viitorului”, „Mesagerii din viaţa ta”, „Sănătatea – între a avea noroc şi a alege”, „Iubirea ca stare de a fi”, „Atelierul pentru părinţi”, „Recreează-te din propria-ţi cenuşă”, „Alchimia fricii”.
„BiblioZen” se desfăşoară în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Judeţene sub forma unor întâlniri lunare în cadrul cărora sunt abordate diverse teme din zona practicilor şi sistemelor spirituale, ale dezvoltării şi armonizării personalităţii. Iniţiat în noiembrie 2013, proiectul se află la a doua ediţie şi este coordonat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi psihologul Luminiţa Dana Leonte, preşedintele Asociaţiei „Om Nou, Conştiinţă Nouă”.
Vă aşteptăm sâmbătă, 14 februarie 2015, de la ora 11.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi“ Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10.
Participarea este gratuită. Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi formularul online disponibil la adresa:
https://docs.google.com/forms/d/1Dx2X3ce7xmLl1c_CM_koXVTDXiVzO2tt5xpRyQGvhvU/viewform
sau solicitaţi formularul tipărit, la Centrul de Înscriere şi Referinţe al Bibliotecii (Bd. Ştefan cel Mare, Nr. 8-10).
Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail: bibliozeniasi@gmail.com.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Ceramica SA Iasi a devenit Brikston Construction Solutions SA

URMĂTORUL ARTICOL

Inca o varianta a Masterplanului de Transport! Ce primeste Iasul

Ultimele știri de la Comunicate de presa