BiblioZen: alege constient bucuria vietii!

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” invită publicul interesat de informaţii din zona curentelor spirituale contemporane, la o nouă întâlnire din cadrul proiectului BiblioZen, care va avea loc duminică, 25 ianuarie 2015, de la ora 12.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi. Tema abordată: „Alege conştient Bucuria vieţii” va fi susţinută de psihologul şi consilierul psihospiritual Niculina Gheorghiţă.
Bucuria vieţii nu o putem simţi fără ingredientele ei de bază: acceptarea de sine, iubirea de sine, respectul de sine. Din acceptarea de sine se naște libertatea, iar din libertate se naște bucuria. În această stare de bucurie fiecare dintre noi poate manifesta divinitatea interioară, în tot și în toate.
Niculina Gheorghiţă este Psiholog clinician Principal, Consilier psihospiritual şi Terapeut licențiat Expert Bowen. Având o experiență de peste 25 de ani în cercetare și practică în domeniul psihospiritual, în vindecarea sufletească, psihică și fizică, cu participări și prezentări la simpozioane și conferinţe de terapii alternative, Niculina Gheorghiţă este şi autoarea mai multor cărţi, dintre care amintim: „Regăsirea puterii interioare”, „Bucuria de a trăi fără mască”, „Credinţele noastre creează realitatea noastră”, „Autovindecarea începe din creier prin forţa minţii”, „Afirmaţii pentru voi…”, „Din vorbele de duh ale străbunilor”.
„BiblioZen” se desfăşoară în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Judeţene sub forma unor întâlniri lunare în cadrul cărora sunt abordate diverse teme din zona practicilor şi sistemelor spirituale, ale dezvoltării şi armonizării personalităţii. Iniţiat în noiembrie 2014, proiectul se află la a doua ediţie şi este coordonat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi psihologul Luminiţa Dana Leonte, preşedintele Asociaţiei „Om Nou, Conştiinţă Nouă”.
Vă aşteptăm duminică, 25 ianuarie 2015, de la ora 12:00, la Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10.
Participarea este gratuită. Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi formularul online disponibil la adresa:
https://docs.google.com/forms/d/1yMv8Bth2OeQoGNwUv0FqPsUEWlxUYuC9DrIEv9IVUFA/viewform  
sau solicitaţi formularul tipărit, la Centrul de Înscriere şi Referinţe al Bibliotecii (Bd. Ştefan cel Mare, Nr. 8-10).
Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail: bibliozeniasi@gmail.com.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Zilele Liceului „Alexandru Ioan Cuza”

URMĂTORUL ARTICOL

Autoturism Citroen furat din Spania depistat la Galati

Ultimele știri de la Comunicate de presa