Bibliozen – ateliere de initiere in spiritualitatea contemporana la Biblioteca Judeaeana Iasi, sambata 14 decembrie 2013

 

 

 

Sâmbătă, 14 decembrie 2013, de la ora 12.00,  în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi“ Iaşi se va desfăşura cel de-al doilea atelier din cadrul proiectului BiblioZen – Iniţiere în spiritualitatea contemporană.

Întâlnirea de pe 14 decembrie are tema: Miracolul gândirii pozitive – bucurie, mit sau adevăr şi este moderată de psihologul Luminiţa Dana Leonte. În cadrul atelierului se vor aborda subiecte precum terapia mentală, tehnicile de afirmaţii pozitive, autocontrolul, înlocuirea tiparelor negative vechi cu tipare noi pozitive de gândire şi percepţie, asumarea propriei puteri, schimbarea interioară.

 

Luminiţa Dana Leonte este psiholog şi trainer, Preşedintele Asociaţiei “Om Nou, Conştiinţă Nouă” şi colaborator al bibliotecii în organizarea proiectului BiblioZen – Iniţiere în spiritualitatea contemporană.

 

Pentru a participa la atelier este necesar să vă înscrieţi fie online, pe pagina proiectului: bjiasi.wordpress.com/bibliozen, fie completând un formular de participare la Centrul de Înscrieri şi Referinţe al Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi“ (la sediul central al Bibliotecii, din Bd. Ştefan cel Mare, nr.10)

Detalii suplimentare pe pagina proiectului: bjiasi.wordpress.com/bibliozen sau pe e-mail, la adresa: bibliozeniasi@gmail.com.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Pe 11 si 12 decembrie mai multe zone din Iasi vor ramane fara apa! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

ANM a emis miercuri o informare de ninsoare si vant puternic in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei valabila in intervalul 11 decembrie, ora 18.00 – 12 decembrie, ora 10.00

Ultimele știri de la Eveniment