Bibliozen – ateliere de initiere in spiritualitatea contemporana la Biblioteca Judeteana Iasi, sambata 24 mai 2014

 

 

 

Sâmbătă, 24 mai 2014, de la ora 11.00,  în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi“ Iaşi se va desfăşura atelierul cu numărul şapte din cadrul proiectului BiblioZen – Iniţiere în spiritualitatea contemporană. Întâlnirea de pe 24 mai are tema: Bucuria de a fi şi este moderată de Mihaela Palade (Gheran) şi Catrinel Zaharia.

 

Cele două invitate afirmă că Bucuria de A FI nu poate fi descoperită decât în echilibrul dintre minte, creier şi inimă. De aceea, cel mai uşor o putem accesa şi trăi prin stări de meditație și apropierea de divin. 

 

Pentru a participa la atelier este necesar să vă înscrieţi fie online, pe pagina proiectului: http://www.bjiasi.ro/bucuria-de-a-fi/, fie completând un formular de participare la Centrul de Înscrieri şi Referințe al Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi“ (la sediul central al Bibliotecii, din Bd. Ştefan cel Mare, nr.10)

Detalii suplimentare pe pagina proiectului: bjiasi.wordpress.com/bibliozen sau pe e-mail, la adresa: bibliozeniasi@gmail.com.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Muzeul Literaturii Romane Iasi organizeaza cea de a VII-a editie a Simpozionului National „Istorie, cultura, patrimoniu” in perioada 22-24 mai 2014

URMĂTORUL ARTICOL

Curs Euro-Leu. BNR a anuntat joi, 22 mai, un curs de referinta de 4,4170 lei pentru un euro si 3,2280 lei pentru un dolar

Ultimele știri de la Eveniment