ULTIMĂ ORĂ:

Bibliozen – ateliere gratuite de initiere in spiritualitatea contemporana la Biblioteca Judeteana Iasi, sambata, 15 februarie 2014

Bibliozen – ateliere gratuite de initiere in spiritualitatea contemporana la Biblioteca Judeteana Iasi,  sambata, 15 februarie 2014
Citit : 7 views Comentariu

 

 

 

Sâmbătă, 15 februarie 2014, de la ora 11.00,  în sala de lectură a Bibliotecii Judeţene Gh. Asachi Iaşi se va desfăşura cel de-al patrulea atelier din cadrul proiectului BiblioZen – Iniţiere în spiritualitatea contemporană.

Întâlnirea de pe 15 februarie are tema: Tu chiar poți să-ți creezi o zi magnifică și este moderată de psihologul Alexandra Lupu. Atelierul de transformare personală  vine cu o provocare: secretul pentru a trăi viaţa pe care sa o iubeşti este ascuns în 7 paşi simpli însă alegerea de a-ţi crea ziua aşa cum doreşti sau de a te lăsa trăit îţi aparţine. 

 

Licențiată în psihopedagogie specială, Alexandra Lupu a urmat numeroase cursuri de dezvoltare personală: programare neuro-lingvistică, meloterapie, regăsirea puterii interioare; este autoarea a 2 volume: Darul – meditaţie pentru suflet şi Trăieşte viaţa pe care o iubeşti.

Pentru a participa la atelier este necesar să vă înscrieţi fie online, pe pagina proiectului: http://www.bjiasi.ro/bibliozen-4, fie completând un formular de participare la Centrul de înscrieri şi referințe al Bibliotecii Judeţene Gh. Asachi (la sediul central al Bibliotecii, din Bd. Ștefan cel Mare, nr.10)

Detalii suplimentare pe site-ul bibliotecii: http://www.bjiasi.ro/bibliozen-4 sau pe e-mail, la adresa: bibliozeniasi@gmail.com.