Biletele pentru derby-ul Steaua – Dinamo s-au vandut in timp record! 3000 de bilete au fost cumparate in doar 25 de minute. Partida va fi difuzata la Digi Sport 1, sambata 1 martie 2014, de la ora 21.00

 

 

 

Biletele pentru derby-ul Steaua – Dinamo s-au epuizat în timp record. Cele 3.000 de tichete scoase la vânzare la case au fost cumpărate de fanii campioanei în 25 de minute.

 

 

Astfel, partida, care va fi în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:00, se va disputa cu casa închisă. Clubul din Ghencea va câştiga aproximativ 200.000 de euro din vânzări. Dacă meciul s-ar fi disputat pe Arena Naţională, Steaua ar fi scos aproape dublu.

 

„Am văzut că şi MM a declarat că ar fi bine să aibă voie cu torţe, ar fi un lucru frumos, atâta timp cât nu ne afecetază cu nimic. Mie îmi plac galeriile, îmi place duelul dintre ele şi Steaua are cea mai frumoasă galerie. Şi Dinamo are o galerie frumoasă şi, chiar dacă vor fi în număr mic în Ghencea, cred că vor face şi ei o atmosferă frumoasă, ca să rivalizeze cu cea a noastră”, crede Alexandru Chipciu.

 

Elevii lui Stoican nu vor fi singuri pe Ghencea – aproape 1600 de bilete au primit fanii câinilor.

 

„Nici nu ne-am gândit şi sunt convins că nu o să fie incidente. Am văzut declaraţia lui Iorgulescu că o să-i lase pe oamenii din tribune să facă spectacol. Sunt convins că noi chiar dacă suntem mai puţini ca număr de spectatori, sunt convins că o să fim auziţi mai tare”, a afirmat şi Flavius Stoican.

 

„Sperăm ca ambele echipe să facem un joc foarte plăcut şi după meci suporterii dinamovişti să plece fericiţi acasă”, a afirmat şi Cosmin Matei.

 

digisport.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Derby-ul Steaua – Dinamo este programat pentru sambata 1 martie 2014, pe stadionul Ghencea! Meciul va incepe la ora 21.00 si va fi difuzat de Digi Sport 1

URMĂTORUL ARTICOL

Messi vine la Bucuresti pe 5 martie 2014 pentru meciul amical dintre Romania si Argentina si va fi cazat la hotelul lui Copos din centrul Capitalei. Vezi detalii

Ultimele știri de la Sport