doua_tiruri_s-au_ciocnit_pe_DN7

Blocaj pe DN7 in dreptul localitatii Bujoreni. Traficul rutier a fost blocat timp de 90 de minute dupa ce doua tiruri s-au ciocnit. Nu au fost raniti

Traficul rutier a fost blocat astazi dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit, iar rezervorul unuia dintre ele s-a spart, carburantul imprastiindu-se pe carosabil. Unul dintre autotrenuri, inmatriculat in Bulgaria, s-a ciocnit cu unul din Romania, nefiind inregistrati raniti, potrivit Mediafax, citat de rtv.net. Accidentul a avut loc pe DN 7 Ramnicu Valcea – Sibiu, in dreptul localitatii Bujoreni.
Politistii rutieri spun ca unul dintre TIR-uri a lovit un cap de pod, apoi a intrat pe contrasens si s-a izbit de un autotren care circula regulamentar. La fata locului s-au deplasat pompierii militari si drumarii valceni, care au curatat carosabilul si au eliberat soseaua. Traficul in zona a fost reluat dupa circa 90 de minute, deoarece politistii au asteptat o macara pentru a ridica unui dintre tiruri.
Traficul rutier a fost blocat astazi (19.03.2013) pe DN7 dupa ce doua tiruri s-au ciocnit.
Traficul rutier a fost blocat astazi (19.03.2013) pe DN7 dupa ce doua tiruri s-au ciocnit.

Traficul rutier a fost blocat astazi dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit, iar rezervorul unuia dintre ele s-a spart, carburantul imprastiindu-se pe carosabil. 

Unul dintre autotrenuri, inmatriculat in Bulgaria, s-a ciocnit cu unul din Romania, nefiind inregistrati raniti, potrivit Mediafax, citat de rtv.net. 

Accidentul a avut loc pe DN 7 Ramnicu Valcea – Sibiu, in dreptul localitatii Bujoreni.

Politistii rutieri spun ca unul dintre TIR-uri a lovit un cap de pod, apoi a intrat pe contrasens si s-a izbit de un autotren care circula regulamentar. 

La fata locului s-au deplasat pompierii militari si drumarii valceni, care au curatat carosabilul si au eliberat soseaua. Traficul in zona a fost reluat dupa circa 90 de minute, deoarece politistii au asteptat o macara pentru a ridica unui dintre tiruri.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Peste o mie de cartuse de razboi, o grenada, dar si o mina antitanc au fost gasite in padurea de la Balc. Munitia a fost descoperita in timpul efectuarii sapaturilor pentru reimpadurirea unei zone a padurii (VIDEO)

URMĂTORUL ARTICOL

Michalis Sarris, ministru de Finante de la Nicosia, si-a dat demisia marti (19.03.2013) dupa ce s-a supus aprobarii un proiect de lege privind taxa pe depozitele bancare

Ultimele știri de la Actualitate