Boc si Diaconescu vin maine la Iasi, la o conferinta a Fundatiei Miscarea Populara

Fundația Mișcarea Populară organizează vineri, 24 octombrie, la Iasi, cu începere de la ora 16.00, o dezbatere pe teme economice intitulată “Modernizarea statului. Investiții și locuri de muncă”.

La evenimentul care va avea loc în sala de conferințe a Hotelului Unirea, Iași,  vor participa Cristian Diaconescu, președintele Fundației Mișcarea Populară, și Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

“Din numeroasele discuții pe care le-am avut cu românii, indiferent de  regiunea din care provin, preocuparea lor principală era cea a locurilor de muncă, de regulă puține și prost plătite. Urmare a eforturilor guvernului condus de Emil Boc, România și-a revenit din criza economică, dar acum, din cauza unui val de pomeni electorale și a favorizării baronilor locali prin fonduri sifonate de la bugetul de  stat, riscăm să cădem, după alegeri, într-o nouă criză. România are nevoie de o îmbunătățire a mediului de investiții, de o creștere reală a absorbției fondurilor europene, de politici economice care să pregătească adoptarea monedei euro, nu de taxe și impozite destinate cârpirii economiei”, a spus președintele Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Evenimentele acestui sfarsit de saptamana la Palas

URMĂTORUL ARTICOL

Sfaturi pentru a trece cu bine la ORA DE IARNĂ

Ultimele știri de la Eveniment