Bomba! Cum il cheama pe baietelul Antoniei

Provizoriu, bebeluşul se va numi Andrei (după prenumele naşului Smiley), Cezar Castellano, până când tatăl lui natural, Alex Velea, va putea să-l înregistreze cu numele său. Altfel, Antonia s-a refăcut destul de repede după operaţia de cezariană. Potrivit medicului său, ea se va putea întoarce pe scenă pe 25 ianuarie!

“Antonia nu are voie să rămână însărcinată în următoarele şase luni. În rest, nu are nici o restricţie, i-am dat chiar OK-ul să se întoarcă pe scenă, la sfârşitul lunii. A fost foarte ascultătoare”, a mărturisit medicul Gabriel Lemnete pentru Libertatea.

La doar opt ore după ce a născut prin cezariană, Antonia şi-a pus pentru prima oară bebeluşul la sân. “A alăptat, nu a avut nici o problemă. Iar băieţelul este foarte sănătos”, a mai spus medicul Gabriel Lemnete.

Acesta a mai mărturisit şi că bebeluşul este un copil foarte zâmbitor: “Este foarte drăguţ şi foarte vesel. Momentan, nu seamănă cu nici unul dintre părinţi”. Micuţul Andrei a fost externat fără a fi făcut icter, urmând ca părinţii lui să fie foarte atenţi atunci când se va întâmpla acest lucru. Antonia va ţine legătura în permanenţă cu medicul ei şi se va prezenta la control după şase săptămâni.

În noaptea de Revelion, Antonia se va feri de un singur lucru. De focul de artificii. “Mi-e frică să nu mă ard. Orice flacără mare mă sperie. Mi-e teamă de artificii”, a mărturisit Antonia pentru Libertatea. Altfel, artista nu şi-a uitat nici fetiţa de patru ani, care locuieşte în Italia, cu bunicii paterni. Chiar înainte de a naşte, atât ea, cât şi mama ei i-au trimis Mayei un pachet cu mai multe jucării de la un cunoscut magazin pentru copii.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Apropiat al lui Băsescu, previziune sumbră pentru Elena Udrea

URMĂTORUL ARTICOL

Spitalul Regional de Urgenta Iasi, pe lista prioritatilor MS pentru 2015

Ultimele știri de la Monden