BRD a lansat un nou tip de depozit in moneda nationala, structurat pe transe, nivelurile dobanzilor fiind diferentiate in functie de termenul depozitului si de valoarea sumei depuse

Preocupată de adaptarea ofertei sale atât la nevoile exprimate de clienţi, cât şi la condiţiile pieţei, BRD a lansat un nou tip de depozit în monedă naţională, structurat pe tranşe, nivelurile dobânzilor fiind diferenţiate în funcţie de termenul depozitului si de valoarea sumei depuse.

 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi banca nr. 1 pe piaţa românească a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienţi şi operează o reţea de aproximativ 900 de unităţi. Cu peste 2,3 milioane de carduri valide şi o reţea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri şi 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piaţa românească a cardurilor. Cu operaţiuni de factoring de peste 1 miliard de Euro în 2012, BRD este liderul pieţei de factoring din România. 

 

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajaţi în 76 de ţări şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:

– Retail banking în Franţa 

– Retail banking în Franţa Retail banking internaţional, servicii financiare şi asigurări

– Corporate & investment banking, private banking, administrare de active şi servicii pentru investitori.

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Revoltator! O ieseanca, mama a doi copii, este pusa in situatia de a plati facturi catre Dalkia Termo Iasi, cu toate ca a renuntat de aproape un an la serviciile de incalzire centralizata

URMĂTORUL ARTICOL

RATP Iasi angajeaza soferi de autobuz. Dosarele de inscriere se depun pana pe 3 noiembrie 2013

Ultimele știri de la Economic