Cad nume grele din Iasi? Marius Ostaficiuc, in atentia DNA

DNA loveste napraznic si la Iasi. Descinderea de astazi dimineata de la sediul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi i-a vizat pe directorul comercial al institutiei, consilierul local Marius Ostaficiuc, membru PSD extrem de influent la Iasi, si pe directorul institutiei, Ovidiu Laicu. Dupa ce au plecat de la sediul DRDP, unde au cautat documente referitoare la o serie de contracte de servicii de reparare si intretinere a unor autoturisme din dotarea institutiei, DNA a perchezitionat casele celor doi directori. Din informatiile reporterilor Agenda de Iasi, Ostaficiuc nu era in Iasi in momentul controlului.
De asemenea, vizat este Marius Patrascu, patronul unei firme de transport si cumatrul lui Ostaficiuc.

DNA cauta informatii din perioada 2008 – 2014, in cauza fiind implicate mai multe firme, printre care SC Eurospeed SRL, SC RO Maryo SRL, SC Rodna Trans SRL, SC Manolo SRL, SC Ram Europe SRL, SC Tig for Serv SRL si SC Olflav Impex SRL, potrivit documentelor citate.

Conform DNA, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 30 locatii situate in Iasi si judetele: Ilfov, Suceava, Cluj, Dolj si Brasov si in Capitala, din care 6 sunt institutii publice, iar restul sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.
Stirea este in curs de actualizare.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Cum arata noul Audi Q7

URMĂTORUL ARTICOL

Un „fenomen ciudat”, a impiedicat cursa Iasi – Bucuresti sa aterizeze

Ultimele știri de la Eveniment