Calatori, atentie! Aproape 20 de trenuri anulate din cauza ninsorii violente

Aproape 20 de trenuri programate in cursul noptii si sambata dimineata au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile, anunta CFR, potrivit Mediafax. 
 
CFR Calatori a anuntat ca, din cauza atentionarii de cod galben de viscol, vineri si sambata nu vor circula trenurile IR 1587 si IR 1588 Bucuresti Nord – Constanta si retur, iar sambata IR 1785, IR 1788 Bucuresti Nord – Pitesti si retur, IR 1881 Titu – Targoviste, IR 1780 Pitesti – Titu, IR 1581 si IR 1582 Bucuresti Nord – Constanta si retur, IR 1571, IR 1572, IR 1772 Bucuresi Nord – Galati si retur.
 
La acestea s-au mai adaugat o serie de trenuri Regio, de la Bucuresti la Buzau, Urziceni, Fetesti si retur, Slobozia, Craiova si retur, precum si Targoviste – Titu si retur, Faurei – Galati, Braila – Galati, Buzau – Faurei si retur.
 
Bucurestiul si 24 de judete din jumatatea de sud a tarii sunt, de vineri dupa-amiaza pana sambata dupa-amaiza, sub atentionare cod galben de ninsoare si vant, care la rafala depaseste 60 de kilometri pe ora, viscolind zapada.
 
Atentionarea a fost emisa pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Teleorman, Arges, Olt, Dolj, Valcea, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Hunedoara, Sibiu, Brasov si Covasna.
 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Argumentele unei demisii asteptate. De ce a renuntat Astarastoae la functia de rector al UMF Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Un virus se raspandeste cu mare viteza in Bucuresti, Iasi si Constanta

Ultimele știri de la Economic