Calin Popescu-Tariceanu, i-a cerut lui Crin Antonescu sa revina asupra deciziei de rupere a USL! Vezi detalii

 

 

 

„Am vorbit în această dimineaţă (n.r. miercuri dimineaţă) cu Ponta şi mi-a dat asigurări că doreşte să continue proiectul USL în actuala formă. Îmi permit să fac un apel la preşedintele PNL, Crin Antonescu, să revină asupra deciziei pe care a luat-o ieri şi să revină în USL”, a afirmat Tăriceanu.

 

 

„Dragă Crin, dacă tu nu-ţi vei asuma tu această responsabilitate, atunci o voi face eu. Îi voi cere premierului Victor Ponta să-şi menţină toate angajamentele în cadrul USL, respectiv menţinerea tuturor poziţiilor în cadrul instituţiilor centrale şi locale, liste comune, candidat la prezidenţiale”, a mai spus fostul preşedinte al PNL.

 

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, că se gândeşte la o posibilă demisie din PNL. El a declarat că a votat împotriva ruperii USL, decizie pe care o consideră pripită.

 

„Personal nu am votat pentru ieşirea de la guvernare, am votat împotrivă. Mai degrabă s-a dorit o rezolvare expeditivă. Cred că e o atitutidine uşor pripită”, a spus Tăriceanu.

 

Întrebat dacă se gândeşte să plece din partid, Tăriceanu a spus: „Noaptea e un sfetnic bun, o să mă gândesc foarte bine la asta”.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 4 martie anuntarea sentintei in Dosarul Transferurilor, data la care este posibila o surpriza

URMĂTORUL ARTICOL

Socant! O fetita de patru ani din Vaslui a ajuns in coma la spital dupa ce ar fi fost infometata si batuta de parintii ei

Ultimele știri de la Actualitate