card_de_sanatate

Cardurile nationale de sanatate nu vor mai da batai de cap medicilor de familie. Vezi detalii

Epuizati de munca depusa in cabinetele medicale, doctorii de familie au sustinut in unanimitate ca nu vor o grija in plus.

Epuizati de munca depusa in cabinetele medicale, doctorii de familie au sustinut in unanimitate ca nu vor o grija in plus.

Cardurile nationale de sanatate nu vor mai da batai de cap medicilor de familie. Ministrul Sanatatii i-a asigurat ca aceste atributii nu vor mai fi puse pe seama lor. Chiar daca o parte din cardurile de sanatate au fost deja imprimate, dupa cum a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), inca nu s-a luat o decizie concreta cu privire la cine le va imparti asiguratilor ieseni. Cardurile nationale de sanatate au ca scop eliminarea birocratiei, dar si implementarea transparentei in ceea ce priveste serviciile medicale acordate fiecarui asigurat. Inca din momentul in care aceasta schimbare era la nivel de propunere, medicii de familie s-au revoltat si au sustinut ca rolul lor este de a consulta pacientii si nu de a-si asuma atributii administrative. Ramane de vazut in ce mod se va decide ca iesenii sa poata obtine cardul de sanatate.

bzi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Veste trista pentru ieseni! Laboratorul de analize medicale din Ambulatoriul Sf. Spiridon a ramas fara fonduri. Un set de analize recomandate de medicul specialist se pot face doar contra cost

URMĂTORUL ARTICOL

Iesenii au facut donatii semnificative pentru sinistratii din Galati

Ultimele știri de la Sanatate