Casa Auto – 9 reprezentante auto intr-un singur loc

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor și serviciilor auto, Casa Auto lansează acum un nou concept în România, menit să schimbe modul de achiziție și întreținere ale unui autovehicul. Astfel, Casa Auto se transformă în locul în care ieșenii găsesc reunite serviciile și autovehiculele a 9 mărci auto.

Cei care doresc o mașină vor economisi timp important, deoarece acum pot alege dintr-o multitudine de modele auto, de la clasa mică la SUV-uri, de la modele populare la supercar-uri, de la modele accesibile la limuzine exclusiviste, de la mașini japoneze până la cele germane. Dealerul care a oferit pentru prima dată în Iași mașini pentru teste în urmă cu mulți ani, oferă astăzi drive test pentru cele 9 mărci auto de renume – Hyundai, Mitsubishi, Mazda, Honda, Volvo, Jaguar, Land Rover, Smart și Mercedes-Benz.

Pe toată durata alegerii autovehiculului, clienții au la dispoziție consultanți pregătiți să le ofere informații și sfaturi care să le facă decizia mai ușoară. Și pentru ca achiziția să fie cât mai simplă, la Casa Auto sunt reprezentate principalele companii financiare și de asigurări care pot facilita finanțarea unui autovehicul.

Anii de experiență, utilajele, uneltele și softurile împreună cu personalul pregătit continuu la standardele producătorilor fac din service-ul Casa Auto o autoritate în domeniu la nivel regional. Clienții mărcilor Hyundai, Mitsubishi, Mazda, Honda, Volvo, Jaguar, Land Rover, Smart și Mercedes-Benz își pot efectua reparațiile în garanție și post garanție la parametri certificați, având siguranța efectuării unor reparații de calitate într-un service de reprezentanță autorizat de producători.

În cazul unui incident auto, puteți rezolva ușor și eficient partea legată de documentație și asigurări, Casa Auto punându-vă la dispoziție propriul consultant de daune care va prelua toate formalitățile ce trebuie întocmite în acest caz. Mai mult, Casa Auto vă oferă pe perioada reparațiilor mașină de înlocuire.

Persoanele care doresc să își înlocuiască mașina cu una nouă sau rulată, sau pur și simplu să-și vândă mașina rulată, o pot face acum foarte ușor, deoarece aici puteți găsi acest nou serviciu de schimb auto. La achiziția unui autoturism, clientul beneficiază de asistență specializată pentru Buy-Back și Trade-in, de evaluare gratuită, iar contravaloarea vechii mașini poate constitui plată parțială pentru achiziția unui nou model.

Casa Auto este locul în care lucrează oameni cu adevărat pasionați de mașini. O echipă unită, ce este oricând pregătită să susțină și să ofere informații clienților săi pentru alegerea celei mai bune variante. Acesta este principalul motiv pentru care clienții revin de fiecare dată când doresc să-și schimbe mașina sau pentru lucrări de întreținere și reparații.

O discuție cu consultanții, dar și cu prietenii sau partenerii de afaceri, poate avea loc în cafeneaua modernă care deservește complexul.

Pentru mai multe detalii și informații, puteti accesa site-ul oficial www.casaautoiasi.ro .

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Popicarii ieseni fac istorie in Liga Campionilor

URMĂTORUL ARTICOL

DJ Iasi – Botosani va fi inaugurat oficial maine

Ultimele știri de la Comunicate de presa