Cat costa o calatorie cu Uber de la Iasi la Bucuresti

Uber se bucura de succes si in Romania, la cinci luni de la intrarea pe piata locala. Preţul unui kilometru este de 1,39 lei, exact cât este şi preţul perceput de companiile de taxi,  cu diferenţa că plata se face prin aplicaţie. Cursa minimă este de şase lei, cât reprezintă şi costul dacă se anulează cursa după comandă.
Aplicaţia permite calcularea tarifului şi către rute mai lungi, astfel că utilizatorii pot afla cât îi costă să ia un ”taxi” cu Uber până în principalele oraşe din ţară. Astfel, o călătorie din Bucureşti până la mare ar costa între 318 şi 423 de lei, iar de la Iasi la Bucuresti ar costa intre 602 si 802 lei.

Dacă luăm în calcul principalele destinaţii, vedem căt costă estimativ o călătorie cu Uber din Bucureşti în marile oraşe din România.

Ruta Preţ (lei)
Bucureşti – Constanţa 318-423
Bucureşti – Braşov 250-334
Bucureşti – Iaşi 602-802
Bucureşti- Cluj 633-844
Bucureşti- Sibiu 393-524
Bucureşti- Timişoara 782-1042
Bucureşti- Arad 782-1042
Bucureşti- Suceava 630-840

Uber este o aplicaţie care oferă oricărui conducător auto posibilitatea de a deveni „taximetrist“ când doreşte şi are timpul necesar, scrie zf.ro. Astfel, cine vrea să devină membru al acestei comunităţi descarcă aplicaţia Uber pe smartphone şi îşi poate anunţa disponibilitatea de a face o cursă taxi în cazul în care există o cerere pe care o poate prelua.Călătorului, care la rândul său a descărcat aplicaţia şi a completat datele de card bancar, i se reţin banii automat pentru cursă, iar Uber plăteşte apoi „taximetristul de ocazie“ săptămânal, în funcţie de cursele efectuate.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

E oficial! Se intra in Republica Moldova doar cu buletinul

URMĂTORUL ARTICOL

TVA de 5% pentru carti si muzee

Ultimele știri de la Economic