Caz cutremurator la un spital din Bacau! Un copilas internat la Sectia de Pediatrie a Spitalului din Bacau a fost legat cu un ham de pat. Vezi motivul

 

 

 

Un copilas internat la Sectia de Pediatrie a Spitalului din Bacau a fost legat cu un ham de pat. Cadrele medicale au avut o explicatie uluitoare: l-au legat pe micut ca sa nu se raneasca.

Medicii spun ca au personal insuficient care nu-i poate supraveghea pe copii, informeaza Romania TV.

 

Imaginile dure i-au socat pe reprezentantii Ministerului Sanatatii. Insa nu doar imaginile au fost surprinzatoare, ci si declaratiile personalului medical. Angajatii Sectiei de Pediatrie ai Spitalului din Bacau au spus ca eu recurs la aceasta metoda deoarece sunt prea putini si nu pot avea grija de toti pacientii.

 

Reprezentantii Ministerului Sanatatii au cerut declansarea unei anchete in acest caz. Ei vor sa afle unde se aflau parintii micutului si daca acestia stiau ca medicii l-au legat de pat.

 

Din pacate acest caz nu este singular in romania. Anul trecut la Spitalul din Buzau mai multi copii au fost gasiti legati de pat in Sectia de Pediatrie. Si personalul medical de la acest spital a avut aceeasi scuza, sunt prea putini angajati si nu pot avea grija de toti pacientii.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Traditii si obiceiuri in Ajun de Boboteaza! Iata ce trebuie sa faca fetele nemaritate

URMĂTORUL ARTICOL

Accident mortal pe DN17 in comuna Todiresti, judetul Suceava, in noaptea de vineri spre sambata (3/4.01.2014). Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a intrat cu masina in pilonul unui pod

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in