ULTIMĂ ORĂ:

Caz cutremurator la Vaslui! O tanara de 14 ani a fost violata de fiul primaraului din Gagesti

Caz cutremurator la Vaslui! O tanara de 14 ani a fost violata de fiul primaraului din Gagesti
Citit : 6 views Comentariu

 

 

 

Tânărul de 21 de ani este fiul primarului din comuna Găgeşti. Acum câteva zile, el a luat-o pe fată cu maşina şi a dus-o într-un sat vecin, la nişte prieteni, unde avea loc o petrecere.

La întoarcere, în drum spre casă, a oprit la marginea unei păduri şi i-a cerut să întreţină raporturi sexuale cu el. Pentru că fata s-a împotrivit, tânărul a chemat ajutoare, un verişor. Cei doi au legat copila cu o funie de un copac, iar fiul primarului a violat-o. A doua zi, fata i-a povestit totul unei rude, care a anunţat poliţia.

 

„Cei doi tineri au fost reţiunţi şi în prezent sunt cerectaţi pt viol si lipsire de liberate, respectiv complicitate la comiterea acestor fapte. Au fost prezentaţi la parchetul husi cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Mihaela Straub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

 

Instanţa a decis însă ca cei doi tineri să fie cercetaţi în stare de libertate, întrucât victima şi atacatorul s-au împăcat. Fiul primarului este cercetat pentru viol şi lipsire de libertate şi riscă până la 12 ani de închisoare.

 

 

 

romaniatv.net