datorii_intretinere

Caz unic in Romania, o femeie nu si-a platit intretinerea de 15 ani. Ciobanu Filofteia, fost ofiter MApN, nu mai beneficiaza de caldura si nici de apă calda, iar de mai bine de 10 ani nu mai are nici curent electric

Femeia este fost ofiter MApN şi nu şi-a plătit întreţinerea din 1999. De anul trecut nu mai beneficiază de căldură şi nici de apă caldă, iar de mai bine de 10 ani nu mai are nici curent electric în apartament, potrivit România TV.

Femeia este fost ofiter MApN şi nu şi-a plătit întreţinerea din 1999. De anul trecut nu mai beneficiază de căldură şi nici de apă caldă, iar de mai bine de 10 ani nu mai are nici curent electric în apartament, potrivit România TV.

Din 1999 până în 2010 a acumultat datorii şi penalizări de 18.000 de lei. Codul Civil care a intrat în vigoare din noiembrie 2011 prevedea ca datoriile mai vechi de 3 ani să fie prescrise, astfel că a scăpat de o parte din sumele restante.

„În această situaţie, locatara Ciobanu Filofteia a beneficiat de această clemenţă a legii ştergându-i-se o parte din datorii, care însă rămân celorlaţi 519 proprietari care trebuie să suporte această pierdere”, a declarat preşedintele asociaţiei de proprietari, Toma Meliton.

Din anul 2010 a acumulat datorii către asociaţie de peste 14.000 de lei. Asociaţia a dat-o şi în judecată, chiar a câştigat procele, dar banii tot nu pot fi recuperaţi.

„Punerea în aplicare a acestor hotărâri judecătoreşti s-au lovit întotdeauna de un prag şi anume ca Ciobanu în mod intenţionat nu şi-a intabulat la oficiul de cadastru apartamentul a cărei proprietară este”, a mai spus preşedintele asociaţiei de proprietari.

Vecinii sunt supăraţi, mai ales că pierderile asociaţiei sunt suportate de fiecare familie în parte.

Femaia nu mai are curen electric de câţiva ani, iar de curând nu mai primesşte nici apă şi căldură.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie! Primaria Capitalei a publicat lista actualizata a imobilelor incadrate in diferite clase de risc seismic. Consulta lista actualizata a cladirilor cu risc seismic din Bucuresti

URMĂTORUL ARTICOL

Solutii inedite pentru situatii de urgenta. Alexandru Stanila, profesor in cadrul Universitatii Tehnice Gheorge Asachi din Iasi a inventat casa-evantai. Locuinta este creata special pentru sinistrati. Inventia a primit si un premiu important

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in