Ce spune Daniela Crudu despre dosarul de prostitutie al asistentelor TV

Suspectele in dosarul de proxenetism, in care politistii bucuresteni au audiat joi 33 de persoane, printre care vedete TV ca Daniela Crudu si Madalina Pamfile, primeau intre 1.500 si 2.000 de euro pentru o partida de sex.
 
„In perioada august 2014 – ianuarie 2015, politisti din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, au documentat activitatea unei grupari infractionale, pe linie de proxenetism”, se arata intr-un comunicat emis de Politia Capitalei.
 
Daniela Crudu a lamurit la Antena Stars de ce a fost chemata la sectia de politie.
 
„Am primit o citatie, nu stiam despre ce este vorba. Ca martor am fost. M-au intrebat daca cunosc niste fete. Cu ele am mai iesit pe la club, sunt prietene cu mine. Si politisti m-au intrebat daca le cunosc, daca am vorbit cu ele. Nu m-au intrebat de fete cunoscute, de niste fete de oras. 
 
M-au intrebat de fapt ce stiu despre ele. Ei vor probabil sa stranga informatii de peste tot. Eu nu am mai fost la asa ceva. E prima oara in viata mea cand merg la o audiere, am fost mai mult, asa, ca sa ma admire lumea. Eu, in primul rand, am stat 3 ani de zile intr-o relatie si nu am avut niciun numar de telefon de la vreo fata. Dar, de cand m-am despartit, am reluat legatura cu fetele si probabil de asta m-au chemat sa ma intrebe ce stiu. 
 
Acolo, cand s-au dat declaratii, fetele au spus ca au vazut-o si pe Daniela acolo la masa respectiva si normal ca m-au chemat sa intrebe care e treaba”, a declarat Daniela Crudu dupa audieri.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Primele declaratii ale noului manager de la Boli Infectioase

URMĂTORUL ARTICOL

Emotii pentru 300 de directori de scoli si licee

Ultimele știri de la Monden