Cea de-a III-a editie a concursului de mountain-bike „Roti Pe Gheata” va avea loc in padurea Ciric pe 9 februarie 2014

 

 

 

Biciclistii ieseni si din judetele Moldovei se pregatesc sa pedaleze prin nametii din padurea de langa lacul Ciric la „Roti pe Gheata”, primul concurs de mountain-bike din tara, organizat de Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike.

„Aflat la cea de-a treia editie, concursul a debutat in 2012 pe un ger cumplit, cea mai ridicata temperatura inregistrata la pranz fiind de -20 grade Celsius. Bucuria concurentilor de a inota pe bicicleta prin zapada si eforturile de a-si mentine echilibrul pe doua roti au fost rasplatite cu premii generoase, atat participantii, cat si spectatorii primind din partea sponsorilor si organizatorilor ceai si vin fiert, pentru a se incalzi in ziua friguroasa de februarie”, a precizat Iordana Leahu, director executiv IasiBike. 

 

Cea de-a III-a editie a concursului de mountain-bike „Roti Pe Gheata” va avea loc in padurea Ciric pe 9 februarie, iar startul se va da la ora 11.00, in apropiere de digul de la Venetia – langa Green Park. Concursul este destinat atat profesionistilor, cat si amatorilor, fiind un concurs de cross country, cu un traseu de 4,5 km cu 2, 3 sau 5 ture, in functie de categorie. Se vor acorda medalii si premii in obiecte. Concurentii vor primi in pachetul de start energizante, bonuri pentru gustare, vin fiert si ceai sau cafea. Minorii trebuie sa prezinte la start acordul scris al parintilor, fara de care nu vor putea intra in concurs, iar purtarea castii este obligatorie. Intrucat cronometrarea este cu chip-uri, nu se fac inscrieri in ziua concursului, ci numai online pana pe 4 februarie, data pana la care trebuie achitata si taxa de inscriere de 30 lei.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Autoritatile din Iasi sunt in alerta! O avocata din Iasi, Maria Tanase, a fost pe punctul de a fi incendiata de sotul ei cu un cocktail Molotov in teava de gaz

URMĂTORUL ARTICOL

Statistici negative la Iasi! Consumul de droguri a crescut. Vezi detalii

Ultimele știri de la Eveniment