Cele mai frumoase mesaje, urari, sms-uri si felicitari de 1 iunie, Ziua Copilului!

 

 

 

Mesaje, sms, urari si felicitari de 1 Iunie – Ziua Copilului

 

 

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sarbatori copilaria si copiii, de a le oferi iubirea si aprecierea noastra. Gasiti aici o colectie de mesaje, sms, urari si felicitari special dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie.

 

Copilaria, mai intotdeauna trezeste in sufletul nostru un sentiment de melancolie, este varsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viata si viseaza gingas. Copiii, atat de usor de iubit! Un zambet curat si stralucitor, manute pline de iubire!

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiti sanatosi si mereu cu zambetul pe buze. Sa va bucurati si sa cresteti frumos. La multi ani!

 

 

Copilaria e cadoul pe care ni-l da viata. Sa ne bucuram de ea. La multi ani tuturor copiilor!

 

Copilaria e varsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zambet curat. Copilaria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Sa va bucurati de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!

 

Din suflet, pentru toti copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La multi ani!

 

Dragi copii, sa pastrati intotdeauna copilaria in suflet, ca o raza de lumina, si viata voastra va fi mult mai frumoasa. La multi ani!

 

La multi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

 

La multi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sanatosi!

 

La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

 

La Multi Ani! Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag! Toate visele sa ti se indeplineasca!

 

La multi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zambetul pe buze si viata voastra sa fie asemeni unui cer senin.

 

La Multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se indeplineasca!

 

Pastreaza pentru totdeuna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilarie fericita. La multi ani!

 

Pentru cea mai mare minune a vietii mele, pentru puiutul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zambet si fiecare imbratisare iti multumesc. La multi ani de Ziua Copilului!

 

Sa ai mereu sufletul pur, zambetul gingas si viata fara griji asemenea unui copil. Scoate-ti azi la iveala gingasia din tine! La multi ani!

 

Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit in ziua in care te-am adus pe lume. La multi ani!

 

Sa-ti pastrezi meu zambetul cald, sufletul pur si lumina din privire. La multi ani copile drag!

 

Sunt mandra ca esti copilul meu, mi-ai luminat sufletul si viata din prima clipa in care te-am vazut. La multi ani, puiutul meu drag!

 

Un copil e cea mai mare bogatie a unui om. Nu e miracol mare mare si bucurie mai frumoasa decat aceea de a avea un copil. Pentru toti copiii lumii, La multi ani de 1 Iunie!

 

Viata noastra ar fi pustie fara tine, intunecata fara lumina din ochii tai, trista fara zambetul tau, iar soarele si luna nu ar mai straluci la fel fara tine. La multi ani!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Festivalul International al Educatiei (FIE 2014) – Marsul Absolventilor, 21 iunie 2014

URMĂTORUL ARTICOL

Scurt istoric al zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului

Ultimele știri de la Actualitate