Cetatenii straini din Iasi, pentru a vota la alegerile europarlamentare, trebuie sa completeze o cerere speciala! Descarca cererea de aici

 

 

 

Municipalitatea a facut publice detaliile referitoare la modalitatea in care isi pot exprima votul cetatenii straini aflati in Iasi, in perioada desfasurarii alegerilor europarlamentare.

 

VEZI AICI CEREREA SPECIALA

Mai precis, cetatenii statelor membre ale Uniunii Europene (UE), care au domiciliul sau resedinta in Iasi, pot vota in cadrul alegerilor europarlamentare din data de 25 mai 2014, daca depun cereri de inscriere pe listele electorale speciale pana cel mai tarziu la data de 26 martie 2014, cererile trebuind sa fie adresate direct primarului. 

 

„Pentru a fi inscrisi pe liste, cetatenii cu drept de vot au nevoie de o cerere si o copie dupa un document de identitate valabil, adica orice document eliberat de statul membru al carui cetatean este titularul, altul decat Romania, si care este considerat act de identitate in statul emitent. Cererile se depun la Centrul de Informatii pentru Cetateni.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Mai multe birouri teritoariale vor fi deschise pentru romi la Iasi. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Panica de Ziua Maghiarilor! Sambata, 15 martie 2014, vor avea loc proteste in mai multe orase din Romania. Vezi detalii

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in