Cimitirul Buna Vestire din Iasi va fi reabilitat dupa Pasti! Vezi ce modificari vor fi facute

Municipalitatea a alocat aproape un milion de dolari pentru o serie de lucrari la un cimitir din Iasi!

 

Cimitirul Buna Vestire se afla intr-un stadiu avansat de degradare, aleile din cimitir vor intra in reabilitare dupa Pasti.

„Vorbim despre realizarea unui grup sanitar si reamenajarea aleilor din cadrul cimitirului. Lucrarile scoase la licitatie si-au gasit deja un constructor. Valoarea estimata a investitiilor a fost de 3.68 milioane de lei fara TVA, oferta castigatoare avand o valoare de 2.08 milioane de lei, aceasta fiind depusa de firma Conest”, a declarat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii. 

 

Suma va fi investita in realizarea de alei cu latimea de 6,5 metri in suprafata de 4.845 mp, alei cu latimea de 5 metri in suprafata de 4.984 mp si alei de 3,5 metri in suprafata de 4.829 mp. In aceeasi investitie va fi construit si un grup sanitar cu suprafata de 42,92 mp, care va avea trei cabine si holuri de acces.

 

La aceasta licitatie, municipalitatea a inclus in estimarea de costuri si cuantumul aferent procentului de diverse si neprevazute, in procent de 5% din estimare. Valoarea privind cheltuielile cu diverse si neprevazute este de 202.209 de lei fara TVA.

 

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Afla in ce cartiere din Iasi comerciantii vor fi prezenti cu produse pentru Paste

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Consiliul Judetean Iasi a scos la concurs mai multe posturi. Inscrierile se fac oana pe 16 aprilie

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in