Cinci tineri, dintre care trei minori, s-au ales cu dosar penal de furt calificat, in urma unei actiuni specifice organizate de politistii din Popricani si Probota. Tinerii furau bunuri alimentare

 

 

 

Cinci tineri, dintre care trei minori, s-au ales cu dosar penal de furt calificat, in urma unei actiuni specifice organizate de politistii din Popricani si Probota. Cei cinci sunt principalii suspecti in cazul mai multor furturi de bunuri alimentare.

„Politistii din cadrul Postului de Politie Probota, în colaborare cu politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Popricani, au organizat o actiune pe raza de competenta, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale si conducerea la sediul politiei, în vederea cercetarii si audierii, a persoanelor suspectate de comiterea unor infractiuni. Cu acesta ocazie, au fost condusi la cercetari J. Ilie, de 33 ani, J. Marian, de 18 ani si 3 minori, toti din localitatea Perieni, care sunt suspectati de comiterea a doua furturi, în dauna partii vatamate S. S., de 68 de ani, constând în aceea ca în noptile de 15/16, respectiv 25/26 decembrie 2013, au sustras mai multe produse alimentare si unelte, valoarea totala a prejudiciului fiind de aproximativ 1000 lei. Cercetarile continua sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. De asemenea, in cadrul actiunii, oamenii legii au identificat trei persoane, suspecte de comiterea unui furt de produse agricole, comis in noiembrie. Prejudiciul, de 400 de lei, a fost recuperat in totalitate.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie studenti! Hotii au luat in vizor caminele studentesti

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi va demara o campanie de informare a populatiei privind efectele consumului de alcool. Campania este intitulata „Alcoolul ucide! Vino la medic!”

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in