Cine este Coana Chiva, vedeta din spotul „Prea bun, prea cala tara”?

Este cunoscuta in toata Romania drept „Coana Chiva” dintr-un spot publicitar la produse lactate. Replica ei „Prea bun, prea ca la tara” a ramas intiparita memoria telespectatorilor care o vad pe vedeta respectiva in fiecare zi la TV.Toata lumea o cunoaste pe „Coana Chiva” si replica ei arhicunoscuta „Prea bun, preaca la tara” dintr-un celebru spot publicitar la produse lactate.

Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu cine este vedeta care intra atat de bine in pielea personajului din reclama respectiva. Protagonista este o celebra actrita din tara noastra, Natasa Raab, in varsta de 61 de ani.Natasa Raab nu este doar o actrita de renume din Romania, ci si o femeie care a facut furori cu frumusetea ei, de-a lungul anilor. De altfel, vedeta a fost si model UCECOM in perioada comunista, intre anii 1979 si 1988.

Cariera de invidiat

Născută la Huedin, Cluj, Nataşa Raab a cântat muzică populară în ansamblul „Mărţişorul”. De asemenea, a făcut şi canto. A absolvit IATC la clasa profesorului Mircea Albulescu. A incantat publicul cu rolurile interpretate pe scena Tatrului National „Marin Sorescu” din Craiova.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Temperaturi de peste 21 de grade in Moldova

URMĂTORUL ARTICOL

Mamele de baieti traiesc mai mult decat mamele de fete

Ultimele știri de la National1