Cine vor fi noii directori de la Socola? Nume mari se bat pentru functie

Dupa ce DNA a schimbat conducerea unitatii medicale, fostul manager, Lucian Burlea fiind scos cu catuse din institut, Ministerul Sanatatii va face modificari si in ceea ce priveste esalonul doi al directorilor. Astfel, in urmatoarea perioada se asteapta numiri pentru functia de director financiar contabil si pentru postul de director medical. Directorul de ingrijiri a fost deja schimbat.
Pentru postul de director medical, actualul manager interimar, dr. Gabriel Oprisanu, a facut patru propuneri pe care le-a inaintat Ministerului Sanatatii. Cei patru candidati sunt: prof. dr. Roxana Chirita, actualul director, conf. dr. Serban Turliuc, sef la Sectia clinica psihiatrie II acuti, dr. Dorina Donciu, sef la Sectia clinica psihiatrie I acuti si dr. Draguta Nicolae.
Pentru postul de director financiar contabil s-au facut patru nominalizari: ec. Ica Varareanu, ec. Luminita Iacob, ec. Lucica Lazar si ec. Alina Astefanoaei.
Noua conducere aleasa de Ministerul Sanatatii vor ocupa aceste functii pe o perioada de interimat pana la organizarea concursului. In ceea ce priveste postul de manager, dr. Oprisanu va mai ocupa functia cateva luni bune, in conditiile in care un interimat dureaza sase luni iar acesta a preluat postul in luna mai.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iar se scumpeste gazul! De la 1 iulie, platim facturi mai mari

URMĂTORUL ARTICOL

De astazi, iesenii ajung la mare cu Trenurile Soarelui

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in