ambulanta

Circ in toata regula facut de o fata de 14 ani din Vaslui. A baut pana a intrat aproape in coma alcoolica, iar la spital a sarit sa ii bata pe medici

 

 

 

Fata a băut pălincă, împreună cu o colegă, la ea acasă. Apoi, în drum spre şcoală s-au oprit într-un pub şi s-a cinstit, din nou, cu un păhărel. Doar că acolo, i s-a făcut rău, a devenit extrem de agitată, iar oamenii au sunat la ambulanţă.

 

 

Când a venit echipajul medical, minora a făcut circ în plină stradă – a început să dea cu picioarele în aparatele medicale şi a pălmuit medicul şi asistenta medicală.

 

Într-un final, fata a fost dusă la spitalul de urgenţă din Vaslui unde a fost stabilizată, iar acum se află în afara oricărui pericol.

 

„Adolescenta consumase băuturi alcoolice şi prezenta o stare de agitaţie. A lovit atât medicul cât şi asistenta de pe salvare. A lovit cu picioarele şi ambulanţa, dar nu a produs pagube. Cadrele medicale au anunţat că nu vor depune plângere la poliţie, deoarece fata nu avea discernământ. Mama fetei a fost chemată la faţa locului şi şi-a cerut scuze pentru comportamentul fiicei sale”, a declarat pentru Agerpres managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

 

Reprezentanţii instituţiei au anunţat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, care va începe o anchetă în acest caz.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Anchetatorii au ajuns la primele concluzii in cazul Iuliei Ionescu, fata care a fugit la manastire. Politistii au refacut traseul Iuliei Ionescu din momentul disparitiei si pana cand a fost identificata. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Haos in transportul public din Iasi. In aceasta dimineata (21.02.2014), un mijloc de transport in comun s-a defectat chiar in intersectia dintre strada Tutora si Bulevardul Primaverii

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in