Circulati des in zona industriala din Iasi? Iata ce se va intampla cu circulatia

 

 

 

Constructorul care lucreaza la reabilitarea liniilor de tramvai din zona industriala a solicitat primariei instituirea unor restrictii de circulatie.

Solicitarea inaintata municipalitatii in cursul zilei de ieri prevede instituirea unui sens unic pe bulevardul Metalurgiei, pe sensul dinspre Piata Doi Baieti spre Calea Chisinaului, perioada in care soferii ar urma sa foloseasca rute ocolitoare. 

 

„Pentru desfasurarea traficului in conditii de siguranta, prin prezenta va solicitam instituirea restrictiei de circulatie pe bulevardul Metalurgiei intre intersectia cu Calea Chisinaului si cea cu Splai Bahlui Mal Drept. Circulatia se va realiza doar pe sensul dinspre Piata Doi Baieti spre Calea Chisinaului. Rutele ocolitoare alternative dinspre Calea Chisinaului spre Piata Doi Baieti vor fi Calea Chisinaului – Bulevardul Chimiei – Strada Vasile Lupu sau Calea Chisinaului – Pod Sfantul Ioan – strada Vasile Lupu”, se arata in solicitarea adresata ieri municipalitatii.

 

Reprezentantii Primariei s-au rezumat ieri la a preciza ca restrictiile vor fi impuse incepand cu finele acestei saptamani, fara a da un termen limita. „Circulatia in zona Metalurgie va fi deviata incepand cu ziua de sambata, 5 aprilie. Dureaza cateva zile, in functie de lucrari. Constructorii au revenit in ultimul moment cu aceasta noua propunere, initial instituirea restrictiilor fiind propusa incepand de vineri”, a declarat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Moment ireal la Next Star (03.04.2014)! Andreea Tucaliuc din Botosani a realizat un numar de gimnastica impresionant. Putini oamnei din lume mai pot face asa ceva VIDEO

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Astazi, 4 aprilie, apa va fi intrerupta in mai multe zone

Ultimele știri de la Actualitate