ambulanta

Clipe grele pentru colectivul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Iasi! Medicul Al Akhdar Hisham s-a stins din viata

Clipe grele pentru colectivul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Iasi, dupa disparitia fulgeratoare a unui medic ce facea parte din echipa de urgenta.

 

Vestea mortii i-a socat pur si simplu pe medicii si asistentii de la Ambulanta, mai ales ca nu existau indicii referitoare la o posibila boala.

Este vorba despre dr. Al Akhdar Hisham, in varsta de 57 de ani, de origine iordaniana, care a facut un infarct extins in timp ce se afla la domiciliul din Iasi, unde locuia cu sotia si cei doi copii majori. Medicii de la Insitutul de Boli Cardiovasculare nu l-au mai putut salva. Acesta s-a intors in urma cu un an din Iordania, unde practica meseria de medic, intrucat sotia sa, ieseanca, avea probleme de sanatate. De atunci, acesta a lucrat la UPU, la Spitalul Roman si la Serviciul de Ambulanta Iasi.

 

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Personalitati ale Iasului (3) – Mihai Eminescu

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie, peste 200 de unitati de invatamant din Iasi nu au primit autorizatie sanitara de functionare din cauza anumitor situatii pe care nu au reusit sa le remedieze

Ultimele știri de la Sanatate